licznik
Re: licznik
Jakie znów nękanie chyba dzibar masz fobię. Sama wypisujesz o licytacji a teraz ubliżasz innym, ze nie ten pokrój mają. A jakli jest Twój pokrój??? Jakim prawem oceniasz innych?? Po co wypisujesz na forum rodzinne smutki??? Dlaczego Tobie można nękać np wypisując negatywy o ops, policji w Gliwicach, elektrowni itp. - to już nie nękanie, ale oczernianie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~ale i tu Cię boli? co ja wypisuje to fakt za ktory tylko ja jestem odpowiedzialna ( do udowodnienia), a to co ~pytajnik robi to łamanie prawa ( chyba jest jakaś różnica?~ale czujesz sie bezkarnie? - czy to zbyt trudne dla ciebie aby dostrzec ( uwaznie przeczytaj co to jest nekanie i fobia bo mam wrażenie, że nie wiesz o czym mówisz, ale wiem na pewno, że nie mówisz o tym z życzliwosci)
Dzidka
mnie nic nie boli, ciebie dzibar boli wszystko i cierpisz za miliony, za wszystkich czyli za nikogo oprócz siebie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja za nikogo nie cierpię, a ze odczuwam skutki mobbingu to jest fakt. Żyje tak jak mogę najlepiej w danych okolicznościach i robię co w mojej mocy na ile mnie stać. Tak wiec ofiary ze mnie nie zrobisz bo prawo jest po mojej stronie, a żyjemy w kraju prawa i nawet jak jeden jest łajdakiem to nie dowód, że wszyscy sa łajdakami ( tu nie ma żadnych~!ale:)
Choćbyś bardzo chciał(a) mnie urazić lub skrzywdzić to ci się nie uda bo godności mi nie odbierzesz
Choćbyś bardzo chciał(a) mnie urazić lub skrzywdzić to ci się nie uda bo godności mi nie odbierzesz
Dzidka
a jak tam licytacja? miałaś o niej napisać bo pomyliłaś daty i nie w lutym a marcu - i co to jest nękanie?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kto pyta nie błądzi, ale uszczęśliwiać Was detalami nie będę - musicie swoją ciekawość powściągnąć do ogólników o których Was poinformowałam, a zrobiłam to po to, aby przygotować ewentualnych naśladowców na to, że komu zależy na prawdzie - lepiej dla niego jak nie bedzie się przywiazywał do dóbr doczesnych.
Procesy wymagają zdrowia i cierpliwości oraz pieniędzy, ale mimo wszystko uważam, że warto walczyć o prawdę
,
Pieniądz - rzecz nabyta, więzi rodzinne - bezcenna - a do reszty zdrowiej się nie przyzwyczajać
Procesy wymagają zdrowia i cierpliwości oraz pieniędzy, ale mimo wszystko uważam, że warto walczyć o prawdę

Pieniądz - rzecz nabyta, więzi rodzinne - bezcenna - a do reszty zdrowiej się nie przyzwyczajać

Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/pis-zada ... omosc.html
no prosze oszczędnosci szukaja zabierając oszczednosci emerytom jednocześnie zacierajac ślady wielkich afer ( to sa pewnie te umorzenia o ktorych wspominał Prokurator Generalny)
no prosze oszczędnosci szukaja zabierając oszczednosci emerytom jednocześnie zacierajac ślady wielkich afer ( to sa pewnie te umorzenia o ktorych wspominał Prokurator Generalny)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz licznik - HYdE PaRK przeczytaj również:
a ja
1000 uratuje człowieka
Już się nie lękaj
Pytanie
żyjemy w czasach, w których trzeba nie tylko mysleć samodzielnie, ale myślec i umiec weryfikować ...
DOPALACZE info
Za co Palikot otrzymał największe owacje?
przyjmę pomoc
prosze o pomoc
Potrzebuje pomocy materialnej
Rosja szykuje się do wojny z Polską?
DługPubliczny.ORG.PL
RODACY
no to to akurat wiedziałem od początku
jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
adhd