lista KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
mimi

lista KDR

Post autor: mimi »

podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dziękuję!
twins

Re: lista KDR

Post autor: twins »

Wejdz w pozycję raporty i wydrukuj wszystkie
ewee

Post autor: ewee »

mimi pisze:podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dziękuję!

alfabetycznie tego nie wydrukujesz, tylko wg numeru rodziny ten wykaz się generuje, innej listy chyba nie wydrukujesz

a musisz to mieć alfabetycznie? po co, ma to jakieś znaczenie ? mogłabyś chyba jedynie spróbować po kopiować to innego pliku i ułożyć alfabetycznie
ewee

Post autor: ewee »

twins pisze:Wejdz w pozycję raporty i wydrukuj wszystkie
z raportów nie wydrukuje listy osób, tylko same liczby
Magda198126
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Magda198126 »

musisz wejść w zarządzanie kartami, potem w przeglądanie wniosków i z prawej strony jest: Liczba osob spełniających ... i możesz taką listę sobie wydrukować
ODPOWIEDZ