podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.
Dziękuję!
lista KDR
Re: lista KDR
mimi pisze:podpowiedzcie mi, bo już głupieję z tym systemem. Od nowego roku mamy mieć lokalną kartę dużej rodziny i muszę wydrukować listę osób, które ją posiadają. Jak to mądrze zrobić. nie będę tego pisała ręcznie, ponieważ tych osób jest za dużo i jedyne co mi przychodzi do głowy to w pasku ZARZĄDZANIE KARTAMI - PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW- ustawić status karty- WYDANA i wydrukować wykaz(który niestety nie będzie ustawiony alfabetycznie, tylko od najstarszego nr do najnowszego). Prosiłabym o pomoc, jutro mają wyłączyć program i nie wiem co z tym fantem zrobić.
Dziękuję!
alfabetycznie tego nie wydrukujesz, tylko wg numeru rodziny ten wykaz się generuje, innej listy chyba nie wydrukujesz
a musisz to mieć alfabetycznie? po co, ma to jakieś znaczenie ? mogłabyś chyba jedynie spróbować po kopiować to innego pliku i ułożyć alfabetycznie
z raportów nie wydrukuje listy osób, tylko same liczbytwins pisze:Wejdz w pozycję raporty i wydrukuj wszystkie
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
musisz wejść w zarządzanie kartami, potem w przeglądanie wniosków i z prawej strony jest: Liczba osob spełniających ... i możesz taką listę sobie wydrukować
Oprócz lista KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
wygenerować raporty
pytanie
złożony dziaij wniosek
czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
Raporty.
Uzupełnienie rodziny
czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
czy ktoś używa nowej drukarki do KDR przy świadczeniach rodz
Skanowanie dokumentów
nieszczęsne logowanie
Proszę pomocy!!!
Doprowadzenie wniosków do statusu "w produkcji"
Ważne pytanie?
pomyłka wnioskodawcy
Zaproszenie do NOWEGO SYSTEMU
Przed wydaniem karty - utrata ważności