kachna pisze:postanowienie o wstrzymaniu wypłat
bo wysłałam dokumenty do ROPS i będzie jej się należało niemieckie rodzinne i tu chce jej wstrzymać żeby nie było nienależnie pobranych
wstrzymać możesz tylko w sytuacji o której mowa w art. 28 ..kachna pisze:postanowienie o wstrzymaniu wypłat
bo wysłałam dokumenty do ROPS i będzie jej się należało niemieckie rodzinne i tu chce jej wstrzymać żeby nie było nienależnie pobranych
chyba troche stara podstawaewalu pisze:coś takiego ?
Ośrodek Pomocy Społecznej w XXXXXXX – Świadczenia Rodzinne, na podstawie art. 25 ust. 1 i art. 28 ust. 1 ustawy o świadczeniach rodzinnych z dnia 28 listopada 2003 roku (tekst jednolity: Dz. U. 2013 r. poz. 1456 z późn. zm.) wzywa Panią o niezwłoczne stawienie się do naszego Ośrodka do dnia 23 września 2014 r. w celu złożenia wyjaśnień dotyczących uprawnień do świadczeń rodzinnych.
Niezastosowanie się do wezwania skutkuje wstrzymaniem wypłaty świadczeń.
FAKT ! ...Gość pisze:chyba troche stara podstawaewalu pisze:coś takiego ?
Ośrodek Pomocy Społecznej w XXXXXXX – Świadczenia Rodzinne, na podstawie art. 25 ust. 1 i art. 28 ust. 1 ustawy o świadczeniach rodzinnych z dnia 28 listopada 2003 roku (tekst jednolity: Dz. U. 2013 r. poz. 1456 z późn. zm.) wzywa Panią o niezwłoczne stawienie się do naszego Ośrodka do dnia 23 września 2014 r. w celu złożenia wyjaśnień dotyczących uprawnień do świadczeń rodzinnych.
Niezastosowanie się do wezwania skutkuje wstrzymaniem wypłaty świadczeń.![]()
poprawic i gitarkaewalu pisze:FAKT ! ...Gość pisze:chyba troche stara podstawaewalu pisze:coś takiego ?
Niezastosowanie się do wezwania skutkuje wstrzymaniem wypłaty świadczeń.![]()
ale widać, że dawno nie pisałam wezwania .. zmodyfikować to nie problem