Mail, zaproszenie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
kiki2015

Re: Mail, zaproszenie

Post autor: kiki2015 »

i co robicie w zwiazku nie otrzymaniem mejla?
strach;o

Post autor: strach;o »

Nie wiem.. super że dziś ostatni dzień pracy bo wolne a od poniedziałku system uruchamiają nooo fajnie..
kiki2015

no własne, a ja mam wniosek już:( nic napisze pismo jak w poniedziałek wrócę do tego departamentu i nic się nie wymyśli:(
strach;o

Hura hura!! Już mi gościu z infolinii wytłumaczył:

Dla wszystkich którzy nie dostali zaproszenia!!::

To co oni wysyłają zwrotną informacją mail, to jest tylko link do strony w której my używając jako login: nazwa poczty, jako hasło: to co wpisaliśmy sobie do systemu, to jest tylko link do strony w której my będziemy zgłaszać ewentualne problemy. Cały moduł mok, ma zostać nam odblokowany w dniu 04.01.16 koło południa wchodząc na ten adres na który mamy dostęp: https://kdr.mpips.gov.pl/adm czyli tam gdzie zmienialiśmy sobie dane. To, że jeszcze nie mamy maila nie oznacza że nie będziemy mogli w poniedziałek pracować na nowym systemie. Na niego Pan kazał cierpliwie poczekać, bo tak jak wspomniał mają teraz dużo na głowie by uruchomić cały tamten system. Spytałam się go również dlaczego jak wejdę na ten link gdzie wszyscy tutaj podają, ten panel gdzie będziemy zgłaszać problemy i wpisze ten login jako email i hasło to mi nie działa. To powiedział, że ktoś tam właśnie u nich musi kliknąć w momencie gdy nam wysyłają informację zwrotną z tym niby zaproszeniem że aktywne konto mamy do zgłaszania problemów i tyle.
kiki2015

dzięki za info:0 trochę mi ulzyło:)
strach;o

No Pan był bardzo zdziwiony, że nie mamy takiej informacji od Ministerstwa;o
agnieszka1

Post autor: agnieszka1 »

To znaczy, ze nie mamy się czym przejmować? 04.01.2016 roku będziemy mogły normalnie pracować na tym programie?
agnieszka1

Jeszcze jedno pytanko tzn. że maila i tak dostaniemy?
strach;o

Tak wytłumaczył mi ten gościu. Gdyby jeszcze tak nie przyszedł do końca następnego tygodnia to wspomniał by wysłać im na ten adres maila z taką informacją.
agnieszka1

Dziękuję za informację, trochę się uspokoiłam.Dobrze, że jest to forum to przynajmniej człowiek wie, że nie jest sam w takiej sytuacji i możne się poradzić oraz dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.
ODPOWIEDZ