Mam juz wniosek ,500 + nie chcom przyjac - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 03 lut 2016, 20:19

Mam juz wniosek wzor z internetu ale w gopsie nie chcom przyjac czy wyslac pocztom? Jak nie ma ustawy to dlaczego wnioski som juz dostepne.Mysle niech mi odmowia bedem miala podkladke a co.
Jadwigaret

Napisano: 03 lut 2016, 20:31

Ale prowokacja:)
Pawełek

Napisano: 03 lut 2016, 23:22

Łot się troll nam w szeregach znalazł :lol:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 04 lut 2016, 8:46

Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...
sylwinka85

Napisano: 04 lut 2016, 8:52

sylwinka85 pisze:Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...
Tak? Dopiero? Ja przed sylwestrem wysłałem a ostatnio w skrzynce miałem awizo ze swojego MOPS'u i dzwoniłem do niego, okazuje się, że już mi 500+ przyznano na mnie i na żonę na razie tylko na nas bo dzieci jeszcze nie mamy :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 04 lut 2016, 9:04

heiland pisze:
sylwinka85 pisze:Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...
Tak? Dopiero? Ja przed sylwestrem wysłałem a ostatnio w skrzynce miałem awizo ze swojego MOPS'u i dzwoniłem do niego, okazuje się, że już mi 500+ przyznano na mnie i na żonę na razie tylko na nas bo dzieci jeszcze nie mamy :D
dopiero przyznane-??????? :shock: ja juz zdążyłam stracić, ale podobno marnotrawie środki i opieka już na mnie siedzi ;)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 04 lut 2016, 9:13

mała mii pisze:
heiland pisze:
dopiero przyznane-??????? :shock: ja juz zdążyłam stracić, ale podobno marnotrawie środki i opieka już na mnie siedzi ;)
Wiesz co... szastasz kasą za 500+ i nawet nie przyjedziesz do mnie!
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x