Tak? Dopiero? Ja przed sylwestrem wysłałem a ostatnio w skrzynce miałem awizo ze swojego MOPS'u i dzwoniłem do niego, okazuje się, że już mi 500+ przyznano na mnie i na żonę na razie tylko na nas bo dzieci jeszcze nie mamysylwinka85 pisze:Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...
dopiero przyznane-???????heiland pisze:Tak? Dopiero? Ja przed sylwestrem wysłałem a ostatnio w skrzynce miałem awizo ze swojego MOPS'u i dzwoniłem do niego, okazuje się, że już mi 500+ przyznano na mnie i na żonę na razie tylko na nas bo dzieci jeszcze nie mamysylwinka85 pisze:Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...
Wiesz co... szastasz kasą za 500+ i nawet nie przyjedziesz do mnie!mała mii pisze:dopiero przyznane-???????heiland pisze:Tak? Dopiero? Ja przed sylwestrem wysłałem a ostatnio w skrzynce miałem awizo ze swojego MOPS'u i dzwoniłem do niego, okazuje się, że już mi 500+ przyznano na mnie i na żonę na razie tylko na nas bo dzieci jeszcze nie mamysylwinka85 pisze:Dlaczego prowokacja ? ja już wczoraj wysłałam wniosek i czekam ...ja juz zdążyłam stracić, ale podobno marnotrawie środki i opieka już na mnie siedzi