mam przechlapane- pomóżcie.... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 14 sty 2015, 10:20

czy ktos może wie jak
mok

Napisano: 14 sty 2015, 10:20

hmmm
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2015, 10:26

czy ktos wie moze jak sciągnąc ostatnia poprawke do sygnity?????? nie generuje mi sprawozdań :o :o :o informatyk dostał jakiegos maila z poprawkami jak zawsze ale nie moze ich zainstalować. Od trzech dni nie moge dodzwonic sie do sygnity informatyk tez nie moze i nie dostaje zadnych odpowiedzi na maile :o :o :o
mok

Napisano: 14 sty 2015, 10:35

ja mam ostatnia aktualizacje i też mi nie generuje sprawozdania .. pisałam maila do sygnity odpisali, że to wina javy .. ale informatyk mówi ,że java dobra ! :evil: :evil:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2015, 10:37

miałam ten sam problem jeśli java jest najnowsza to nie pójdzie musi być chyba 6.
znaczka

Napisano: 14 sty 2015, 10:40

A ja wygenerowałam bez ostatniej aktualizacji i wszystko było OK, mam takiego informatyka, że wszystko robi z bardzo wielkim poślizgiem.
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Napisano: 14 sty 2015, 11:31

Java 6 mówicie? Lece do informatyka moze to cos pomoże....dzieki bardzo za pomoc i za info ze inni tez sa w niedoli ;) nikomu żle nie zycze ale zawsze to człowiekowi razniej ;)
mok

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x