Napisano: 13 wrz 2012, 18:53
podam przykładudzę manipulacji tv trwam bo akurat jak się nudzę i chcę się pośmiać to oglądam, żeby nie było ,że nie wiem o czym mówię
jest wywiad z jakimś człowiekiem, podpisane jest, że to lekarz epidemiolog, daje dosyć długi wywód o tym, że coraz więcej ludzi zaraża się chorobami wenerycznymi i może tak jest, nie wnikam, dalej udowadnia,że tymi chorobami najłatwiej się zarazić do 20 roku życia dlatego kobieta(bo przecież mężczyzna się nie zaraża), biologicznie nie jest gotowa do współżycia właśnie do tego wieku(swoją drogą ciekawe czemu o wiele wcześniej biologicznie gotowa jest do rodzenia dzieci), a na koniec wywodu zaczyna się najlepsze, najwięcej przyczyn nieuleczalnej bezpłodności u kobiet to efekt powikłań po źle leczonych chorobach wenerycznych, których nabawiły się w młodości, stąd wniosek nasuwa się sam słuchaczom programu, którzy jako jedyni myślą w tym kraju, że dobrze tak tym k, urwom, i żadnego in vitro nie powinno być jeżeli ktoś miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, ja w ogóle się dziwię, że ta telewizja ma zgodę na jakąkolwiek działalność, siewcy nienawiści nie tylko do rządu, ale do wszystkiego co im nie pasuje