manipulacje onetu - HYdE PaRK

Strona 4 z 7    [ Posty: 70 ]

Napisano: 13 wrz 2012, 15:26

Adaś

szkoda, ze uciekłeś od tematu. Mam nadzieję, że nie robisz tak zawsze, gdy przychodzi brak argumentów w dyskusji. Rozmowa, czy dyskusja, ma sens wtedy, gdy do czegoś prowadzi. Nie ma żadnej radości z rozmowy (relacji) z drugim człowiekiem, gdy jest ona jałowa. Jak mówią - szkoda gęby na czczą dyskusję. Jeśli nie masz ochoty na rzeczową rozmowę, to napisz wprost, i tyle.
~Łukasz

Napisano: 13 wrz 2012, 15:33

Argumentów nie brakuje ale z niektórymi nie warto gadać. Mają klapki na oczach. Nawet nie starają się zrozumieć. Przez swoją egocentryczną postawę uważają że tylko oni mają rację.
Zamiast zaśmiecać ten portal pisz bloga ale jakieś felietony publikuj. Bo widzę że brakuje ci rozmówcy. Chętnych do nawracania. Jesteś takim samym fanatykiem jak ostatnio Kukiz. On już nawet w Rydzykowym marszu chce iść.
Naprawdę wierzycie że inna władza będzie lepsza. Żałosne.

Powiedz mi czy któraś partia/klub ci odpowiada i dlaczego? Powiedz mi który rząd po 1989r był w miarę dobry i dlaczego?
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 16:34

zgadzam sie z Adamem
~oko

Napisano: 13 wrz 2012, 17:22

i zniknął Łukaszek z podkulonym ogonkiem jak to czynić zwykł gdy dochodzi do konkretów - podobnie było w kilku \"dyskusjach\" a najlepiej z ~betta gdzie cytował cudze myśli jako własne a jak doszło do argumentów własnych do dzieciak dał nura w niebyt

a pamiętacie jeszcze kto to marek jurek co go jaruszek skazany sądownie kłamczuszek połknął był jakiś czas temu jak ryba robaka?
~no nie

Napisano: 13 wrz 2012, 17:32

Łukasz umie cytować i wklejać. Nie umie myśleć samodzielnie. Nie potrafi samodzielnie formułować wniosków.
Boi się konkretów.
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 17:42

i to jest jedyny i słuszny wniosek z jego działalności
~no nie

Napisano: 13 wrz 2012, 17:49

Czekam na jego odpowiedzi. Jaki rząd mu pasował i która partia obecnie mu odpowiada (i dlaczego).

Pewnie teraz buszuje po sieci i szuka odpowiednich wklejek.
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 18:53

podam przykładudzę manipulacji tv trwam bo akurat jak się nudzę i chcę się pośmiać to oglądam, żeby nie było ,że nie wiem o czym mówię
jest wywiad z jakimś człowiekiem, podpisane jest, że to lekarz epidemiolog, daje dosyć długi wywód o tym, że coraz więcej ludzi zaraża się chorobami wenerycznymi i może tak jest, nie wnikam, dalej udowadnia,że tymi chorobami najłatwiej się zarazić do 20 roku życia dlatego kobieta(bo przecież mężczyzna się nie zaraża), biologicznie nie jest gotowa do współżycia właśnie do tego wieku(swoją drogą ciekawe czemu o wiele wcześniej biologicznie gotowa jest do rodzenia dzieci), a na koniec wywodu zaczyna się najlepsze, najwięcej przyczyn nieuleczalnej bezpłodności u kobiet to efekt powikłań po źle leczonych chorobach wenerycznych, których nabawiły się w młodości, stąd wniosek nasuwa się sam słuchaczom programu, którzy jako jedyni myślą w tym kraju, że dobrze tak tym k, urwom, i żadnego in vitro nie powinno być jeżeli ktoś miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, ja w ogóle się dziwię, że ta telewizja ma zgodę na jakąkolwiek działalność, siewcy nienawiści nie tylko do rządu, ale do wszystkiego co im nie pasuje
~222

Napisano: 13 wrz 2012, 20:17

No sam widzisz.
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 20:29

nie pamiętacie to popytajcie onego \"interlokutora\"
ze swojej strony dodam jak to nasz dziennik wychwalał partie nijakiego Le Pen`a z francji (obecne działa jego córka ) partie skrajnie faszyzującą wskazując ja jako wzór do naśladowania ale to jest \"opinia nd\" a nie informacja hahahahaaaaaa
~no nie

Strona 4 z 7    [ Posty: 70 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem