Marion Marechal-Le Pen: 8-punktowy plan walki z radykalnym i

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
patria

Re: Marion Marechal-Le Pen: 8-punktowy plan walki z radykaln

Post autor: patria »

Dzięki, że dorzuciłeś kolejny argument dla którego tak komuniści i sowieci nienawidzą Piłsudskiego:

"...Co do jednego masz rację, jak by żył do 1939 roku, to Polska z Niemcami szła by na Ruskich. ..."

Taki z niego był socjalista, że komuchy nienawidzą go wręcz zwierzęco :lol:
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

1. "Taki z niego był socjalista, że komuchy nienawidzą go wręcz zwierzęco :lol:"
tak samo jak Trockiego. On tez nie był lewakiem?

2. Nie wiem czy ktoś cię już o tym powiadomił, ale Hitler przegrał II wojnę światową. Był również zbrodniarzem tylko trochę mniejszym niż Stalin. Rozumiem, że wg ciebie drugi raz obstawienie błędnego konia w wojnie to powód do dumy. Zapomnij o Górnym Śląsku i Ziemiach Odzyskanych, a sorry bandyta spod Bezdan miał gdzieś Górny Śląsk
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

na marginesie dodam, że gdyby nie błąd Piłsudskiego to w Rosji komuniści mogli zostać pokonani przez Denikina i Kołczaka. Bitwy Warszawskiej (z której uciekł składając dymisję) też by nie było
Gość

Post autor: Gość »

czyżby elmerek to kolejny sługus rosji? dużo ci płacą?
jest mnóstwo troli rosyjskich którzy szerzą propagandę rosyjską.

co jak co ale od Marszałka to się proszę odpier...lić :!:
autorytetów tak ogromnych się nie podważa.

a i elmerek serio się doucz bo Marszałek był głównie dyktatorem po przejęciu władzy i przewrocie, tego mądre i prorosyjskie źródła nie podały? czy może twój zleceniodawca z rosji nie podesłał ci linku o tym :lol:
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

no tak, wielbiciele demokracji wielbią dyktatora krwawo obalającego demokrację. Ot paradoks....
Prawica wielbi lewicowca...
Taki wielki autorytet, że usiała powstać specjalna ustawa broniąca jego imię...
Rozumiem, że wg nowo napisanej historii nie był Naczelnym Wodzem Polski w czasie wojny z Rosją, nie wstrzymał ofensywy czym umożliwił pokonanie "białych" w Rosji, nie złożył dymisji przed Bitwą Warszawską itd.

Piłsudski miał jeden pomysł na Polską - taki sam jak Kaczka zresztą - TKM i kadry decydują o wszystkim.
ONR

Post autor: ONR »

Zdjąć tego gościa elmera z administratora za przekłamywanie historii na korzyść sowietów i bolszewików. Co Twój dziadek może bolszewikiem był? Lubiłem cię gościu ale za tą historię którą przedstawia PO/PSL specjalnie zakłamującą prawdę i umniejszającą roli Piłsudzkiego zdanie zmieniłem, a wydawałeś się być inteligentny. Jak mogłeś w takie gówno uwierzyć. Ze względu na opinię o tobie i jej zmianę po twoich wpisać proszę przestań się pogrążać.
Gość

Post autor: Gość »

czy ja patafianie powiedziałem że wielbię demokrację? NIE!!!!!! więc robisz specjalny zabieg którym odbiegasz od tematu! jesteś pusty i zapewne pensje dostajesz w rublach :lol:
Gościu

Post autor: Gościu »

Zaraz elmer zaknie temat, wykasuje tu posty i zablokuje wszystkich niewygodnych sobie użytkowników. Tylko widzę że jest ich tu całkiem dużo. elmerek jednak chyba pali ci się bolszewiku grunt pod nogami :lol:
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

ONR - nie pomylił ci się nick z OZONem?
W którym miejscu PO/PSL atakuje Piłsudskiego?
W którym miejscu zakłamuję historię?

W którym miejscu przekłamuję historię na korzyść bolszewików (czyżby w tym, że gdyby nie układ z nimi to biali mieli by szanse na pokonanie czerwonej zarazy?)?

Waszym jedynym argumentem (a może jednego gościa pod wieloma nickami- nie chce mi się sprawdzać) są obelgi i nawoływanie do cenzury. Takie lewackie metody.

PS. prawdę pisał o was Dmowski, bardziej nienawidzicie Rosję niż kochacie Polskę.
Nawet historii własnego kraju nie znacie
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Gościu nie mierz wszystkich swoją miarą. Wiem, że ci się to marzy, ale ja w odróżnieniu od ciebie wiem co to Hyde Park.
Rozumiem, jednak, że dupa ze strachu boli
ODPOWIEDZ