mgr - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 29 lis 2013, 4:55

Szacun dla mgrowców!
Mają wyższe niż licencjaliści wykształcenie.
A przecież oba z tych wykształceń uznawane jest za wykształcenie wyższe.
~szcun

Napisano: 29 lis 2013, 17:12

Myślę, że w tym wszystkim chodzi o osoby po szkołach policealnych i bez specjalizacji. Mgr na pieczątce najbardziej je razi i dlatego wypisują te głupstwa. Mam w pracy takie osoby i coś na ten temat wiem.
Szacun dla wszystkich wykształconych.Pozdrawiam
~x

Napisano: 29 lis 2013, 18:20

Według mnie,jeżeli ktoś ukończył studia magisterskie powinien mieć odpowiednią pieczątkę, bo nie chodzi tylko o to,że musiał uczyć się przez pewien czas, ale dlatego, że nastąpiła zmiana kwalifikacji. Natomiast kwestia jakości pracy na pewno nie jest mierzona tytułem magistra czy też brakiem tytułu.
~Maria

Napisano: 29 lis 2013, 19:11

Maria - widzisz ?! nie wiadomo - czy masz mgr ?- nie napisałaś wprost, choć domyślam się że tak,natomiast z wypowiedzi Twojej ( doskonała puenta... )-można wywnioskować , że jesteś inteligentną osobą. Jedyny słuszny argument- mgr na pieczątce - tylko taki - co piszesz właśnie - iż tytuł ten powinien informować o kwalifikacjach... wyłącznie .

Kiedy jest obciachem i w złym guście- ?
Moim zdaniem - kiedy chcielibyśmy używać tytułu w prywatnym życiu- zwrot po tytule, korespondencja lub bzdurna wizytówka na drzwiach..
~emilka

Napisano: 29 lis 2013, 22:40

A mnie sie nikt nie pytal czy chce mgr na pieczatce czy nie. Pani kierownik pewnego dnia przyniosla i mam mgr, dodam, ze mgr mam ja i ksiegowa.
~many

Napisano: 30 lis 2013, 19:46

A czy za tym mgr idzie wiedza prawnicza, socjologiczna, psychologiczna, empatia , szacunek, umiejętność podejmowania szybkich decyzji w sytuacjach krytycznych.itd.itd czy tylko mgr?
~Wredna

Napisano: 30 lis 2013, 19:57

a za tobą co idzie buahahahaha
~...

Napisano: 30 lis 2013, 20:00

rozumiem - że TY sobie odpowiedziałaś na to pytanie.
~zulak

Napisano: 02 gru 2013, 14:18

Wredna- nie bądź wredna. Tak za każdą szkołą coś idzie.
~x

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x