Wnioskodawca posiada umowę z gminą na wynajem mieszkania, bo gmina jest właścicielem.
Koszt czynszu miesięcznie to 170 zł.
Czy ten czynsz liczę do wydatków normalnie, czy muszę przyrównać do stawki gminnej?
skoro mieszkanie w zasobach to nie porównujeszCzy ten czynsz liczę do wydatków normalnie, czy muszę przyrównać do stawki gminnej?
Ale liczę ten czynsz do wydatków, tak?brodafix pisze: 14 maja 2024, 13:04skoro mieszkanie w zasobach to nie porównujeszCzy ten czynsz liczę do wydatków normalnie, czy muszę przyrównać do stawki gminnej?
takAle liczę ten czynsz do wydatków, tak?
To, że jest umowa z gminą nie świadczy, że lokal należy w skład jej zasobu. Mam takie przypadki. Dowiedz się, czy to zasób gminy.pocztaok pisze: 14 maja 2024, 11:55 Hej mam do Was pytanie i proszę od razu o pomoc..
Wnioskodawca posiada umowę z gminą na wynajem mieszkania, bo gmina jest właścicielem.
Koszt czynszu miesięcznie to 170 zł.
Czy ten czynsz liczę do wydatków normalnie, czy muszę przyrównać do stawki gminnej?
stawkę czynszu sobie sprawdź i wszystko jasneTo, że jest umowa z gminą nie świadczy, że lokal należy w skład jej zasobu. Mam takie przypadki. Dowiedz się, czy to zasób gminy.