Minimalny dochód socjalny.
Minimalny dochód socjalny.
Czy coś Wam nt wiadomo? Ile ma wynosić? Tyle co obecne kryterium dochodowe? Od kiedy to wprowadzamy? U nas czeski film.
Re: Minimalny dochód socjalny.
a do czego ci potrzebny ten dochód,a wiesz czeskie filmy są całkiem dobre.
Zastąpienie "minimalnym dochodem socjalnym" dotychczasowego ustawowego "kryterium dochodowego" do świadczeń z pomocy społecznej art.8 uops jest pomysłem jaki pojawił się w założeniach do nowej ustawy o pomocy społecznej. Ten dochód będzie trochę wyższy od minimum egzystencji, natomiast niższy od minimum socjalnego.
https://www.ipiss.com.pl/?zaklady=minimum-socjalne
https://www.ipiss.com.pl/?zaklady=minimum-socjalne
Do czego mi potrzebne? Kierowniczka oplakatowała cały ośrodek nowinkami, klienci czytają i każdy pyta, o co biega. A nikt dobrze nie wie. Mam dosyc.
Przeca jeszcze zmiany nie weszły. Wątpię że w tym roku wejdą. Skąd więc plotki o minimalnym dochodzie? Czyżby mopsy już dostały jakieś wytyczne? Rząd przyspieszył tempo prac?
Plakaty informujące porozwieszane, a nie napisane od kiedy. Ludziska się pytają, skoro czytają.
Aha.
Dziwne. Może rzeczywiście zmiany nadejdą szybciej niż myślimy. Może już w tym roku tak jak było w planach.
Dziwne. Może rzeczywiście zmiany nadejdą szybciej niż myślimy. Może już w tym roku tak jak było w planach.
tak zapytam
Jadwiga - a czy ta informacja , dochód minimalny i ewentualne tego następstwa, mogą być jakąś traumą dla klientów, skąd takie zaniepokojenie u klientów. Pytam na poważnie?
Jadwiga - a czy ta informacja , dochód minimalny i ewentualne tego następstwa, mogą być jakąś traumą dla klientów, skąd takie zaniepokojenie u klientów. Pytam na poważnie?
Oprócz Minimalny dochód socjalny. - HYdE PaRK przeczytaj również:
emilka- do Adam !
Dlaczego jesteście takimi panikarzami?
GŁOSUJ NA PLATFORMĘ OKUPACYJNĄ
Jeszcze facet czy już baba?
do admina!
Uwaga znów w mopsie
ponownie WIŃSKO
Tempo pracy rządu
Dość tego! Do administratora i adama
Ksiądz proboszcz już się zbliża...
Odpowiedź dla Adama