ikona do Modułu jest, ale nie moge sie zalogować. mimo nadania uprawnień konto jest nadal zamkniete. Przy każdej próbie logowania sysytem wymusza nowe hasło, to uzyte raz, traci wazność. System jest mocno niedopracowany i ciagle sa z nim problemy. I często mam aktyna tylko jedna lub dwie zakładki: wnioski obsłuzone i do obsługi. I jak tu pracowac?
Wiem, jak powinno wygladac nadanie uprawnień i uzyskanie dostepu do MRAP ale przy próbie edycji ról system domaga sie innej nazwy uzytkownika i nowego adresu email, albo w rubryce "hasło" nie mozna nic wpisać bo jest nieaktynwe.
Nie, nie zgadzają się w "NOWYM PIĘKNYM SYSTEMIE" mam 4szt. kart anulowanych z powodu błędu urzędnika!!!!!!! czego w "starym o wiele prostszym systemie" nie było z racji tego że żadnych kart nie anulowałam a co dopiero z mojej winy - co ma odzwierciedlenie w sprawozdaniach.
Wysłałam wiec zapytanie dlaczego?!!! otrzymałam odpowiedź że w "starym" programie takie karty anulowane były (nic mi o tym nie wiadomo), a operator "nowego" programu przyjął, że były to karty anulowane z winy urzędnika - jaja jak berety nic tylko usiąść i płakać .