moja wigilia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 7 z 9    [ Posty: 81 ]

Napisano: 27 gru 2013, 0:11

Gdybym wiedziała, że rozpętam taka burzę , nigdy nie pisałabym tutaj.
A chciałam tylko napisać to, co napisałam, nie oczekiwałam żadnej pomocy, prócz może słów kilku, napisanych do mnie na forum, których potrzebowałam w tamtym momencie, prowokacja nie była moim zamiarem.
Szanuję pracę socjalnych, lekarzy, szanuje pracę swoją i wiem, że w każdym zawodzie są ludzie wspaniali i chociaż nie udowodnię, wierzę, że jest ich znacznie więcej niż tych co pracują tylko dla kasy, tylko odtąd... dotąd.
Pozdrawiam.
~majka

Napisano: 27 gru 2013, 0:14

Zamykasz temat?
~Adam

Napisano: 27 gru 2013, 0:49

niestety majko to forum nie jest najlepszym miejscem by się uzewnętrzniać a już z problemami to zupełnie . Jeśli miałaś inny zamiar to wyszło jak wyszło. socjalni to naprawdę ok osoby, ale tutaj socjalnymi nazywają się ludzie nie mający nic z nimi wspólnego - Adam, emilka, Jan itd.

Szkoda, ale tak to już jest.
~do majki

Napisano: 27 gru 2013, 0:52

Jak wszędzie jest kiepski rząd i waleczna opozycja;)
~Adam

Napisano: 27 gru 2013, 1:43

Niezręczna sytuacja Majko - twój wpis zbiegł sie z prowokacjami i atakami pewnego typka, dlatego założyłem ze to znów jego sprawka. Niemniej jednak wskazane przeze mnie opcje, są najzupełniej właściwe. Może poza NGO - ich rola jest przeceniana w zakresie wsparcia. Gratuluje konsekwencji wobec naduzywajacych alkohol. Nie pozwól sie wkręcać w ich spiralę uzależnienia. Możesz pomoc im i sobie zgłaszając na leczenie w komisji o której pisałem. Pozdrawiam i serio życzę powodzenia!
~Adamobojca

Napisano: 27 gru 2013, 12:27

nie rozumiem O CO WAM CHODZI
~~lutka

Napisano: 27 gru 2013, 12:30

czy gdyby pracownik socjalny pracował np. od godziny 16 to zmieniło by to coś????????????? Przecież po 16 nie pracuja Sądy i urzędy tylko Policja. Węc pracownik socjalny nnie wiel mógłby zdziaałać i dopiero byscie pluli na OPS.
~~lutka

Napisano: 27 gru 2013, 12:30

o szumowiny
~yyych

Napisano: 27 gru 2013, 12:38

czy gdyby pracownik socjalny pracował np. od godziny 16 to zmieniło by to coś????????????? Przecież po 16 nie pracuja Sądy i urzędy tylko Policja. Węc pracownik socjalny nnie wiel mógłby zdziaałać i dopiero byscie pluli na OPS.
~~lutka

Napisano: 27 gru 2013, 17:41

Policja pracuje całą dobę. Chodzi o to by mieć czas na pracę socjalną.
~Adam

Strona 7 z 9    [ Posty: 81 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x