Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 21 kwie 2011, 3:16

ktoś tu napisał strony bip starostwa czy innych jednostek ile wasi i mój dyrektory zarabiają mój ma ok 80 tys i narzeka że wielka odpowiedzialność tylko nic nie załatwia dla pracowników ale stałe zastępstwa sobie załatwił stałe i nie mało a odpowiedzialność zobowiązuje i nie obrażajcie się dyrektory tak jak wśród wychowawców tak wśród was są nieroby tylko że w dużej części to wasze nieróbstwo i brak chęci wpływa na wychowawców a co za tym idzie na wychowanków dlatego sam jestem na kp i mój dyr dał przepraszam wywalczył przy awansie 14 zł następnemu 15 i takie stwierdzenie czego pan chce przecież podwyżka była a zatrudnionemu na kn musi wypłacić to co ustawa gwarantuje to jest cała złożoność. Napiszcie czy ja mam mieć zaufanie do dyrektora i być zadowolony z jego pracy? Uważam że dobrze zorganizowana praca na kp jest zdecydowanie lepsza dla wychowawcy i wychowanków niż kn ale jak nie ma odgórnego prikazu to ???? To dyr chcący zapewnić odpowiednią pracę ma rezygnować?
~Spartan

Napisano: 21 kwie 2011, 3:24

Ja zarabiam 1350 z 8 nockami i każdym weekendem zajętym jednym całym drugim przez 3, 4 godz a jestem starszy wychowawca a kolega był u nas na stażu a teraz pracuje w sąsiednim powiecie jako młodszy wychowawca i zarabia 2000 na rękę pytam czy wychowywanie młodzieży nie będzie zależało od powiatu mojej dyrekcji pytam jak to jest to on odpowiada nie podoba się to idź pan tam a przywiązanie kontakt emocjonalny z wychowankami itd się nie liczą niestety nie czy ja mogę być zadowolony z dyrektora swojego?
~Spartan

Napisano: 21 kwie 2011, 3:25

Ja zarabiam 1350 z 8 nockami i każdym weekendem zajętym jednym całym drugim przez 3, 4 godz a jestem starszy wychowawca a kolega był u nas na stażu a teraz pracuje w sąsiednim powiecie jako młodszy wychowawca i zarabia 2000 na rękę pytam czy wychowywanie młodzieży nie będzie zależało od powiatu mojej dyrekcji pytam jak to jest to on odpowiada nie podoba się to idź pan tam a przywiązanie kontakt emocjonalny z wychowankami itd się nie liczą niestety nie czy ja mogę być zadowolony z dyrektora swojego?
~Spartan

Napisano: 21 kwie 2011, 3:25

2 razy miało być raz
~Spartan

Napisano: 21 kwie 2011, 13:53

Wszystkich dotkniętych moją wcześniejszą wypowiedzią szczerze przepraszam. Pośpiech jest złym doradcą, a parafraza faktycznie wyjątkowo mi się nie udała. Co do sedna mojej wypowiedzi, chodziło mi tylko o to, że dyrektor musi mieć wizję funkcjonowania instytucji którą przyszło mu zarządzać i którą akceptują pracownicy. Jak mówi przysłowie \"z niewolnika nie ma robotnika\". Jeśli tego brakuje, personel sam się gubi w oczekiwaniach wobec swojej pracy i kontestuje decyzje dyrektora. A wtedy pozostaje tylko jedno - zwalnianie i dyscyplinowanie niesfornych.
~etatysta

Napisano: 21 kwie 2011, 21:46

Po co narzekać,Zostań dyrektorem!!!Życzę powodzenia zwłaszcza z akceptowaniem wizji.A personel to ludzie podobno światli,po studiach,nauczyciele dyplomowani tylko jakoś dziwnie wielu rzeczy nie rozumieją i nie akceptują bo tak wygodniej.Znowu proszę czytać uważnie-NIE WSZYSCY(zwłaszcza Kodeksowi czują blusa a wśród Kartowych też są perełki i to ich należy chronić).TYLE NA TEN TEMAT.Przepraszam, miałam z etatystą nie dyskutować ale \" nerw mnie ruszył.\"I tak życzę Wesołych Świąt!
~Hanka

Napisano: 22 kwie 2011, 16:00

Hanka to chyba ma jakiś uraz :)
~pele

Napisano: 23 kwie 2011, 1:33

Nie pele,nie mam urazu bo uraz to ma sie po wypadku.Zwyczajnie nie lubie kretaczy a etatysta taki jest.Po jego wpisie w temacie protest.... to pewne.Wesolych Swiat.Fiksuje mi komputer i nie moge pisac wszystkich liter.Przepraszam.
~Hanka

Napisano: 23 kwie 2011, 10:19

Hanko chyba zaczynam rozumieć skąd Twoje problemy z karcianymi.
~etatysta

Napisano: 23 kwie 2011, 12:14

brutto 1700 i nie mam zastępcy.....
~eliza

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x