msza - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 23 lis 2013, 18:59

nasz kierownik " załatwił" mszę z okazji naszego święta, ja nie poszedłem ponieważ mnie to nie interesuje, a teraz dziwnie się czuję, może trzeba było iść, dla tak zwanego" oka", ale czy on tek musi eksponować swoje " poglady", chyba najważniejszy przy pełnieniu takich funkcji jest profesjonalizm, a nie prezentowanie siebie? poddaję pod dyskusję
~Adam

Napisano: 23 lis 2013, 21:28

niepoważny post.
~emilka

Napisano: 23 lis 2013, 21:31

Wam nawet Bóg nie pomoże.
~Adam

Napisano: 23 lis 2013, 22:43

Duchowy wymiar Dnia Pracownika Socjalnego!

Msza Święta w intencji pracowników pomocy społecznej z okazji Dnia Pracownika Socjalnego dobry pomysł. Wielu pracowników to \"przeca\" osoby wierzące.

~pracownik socjalny

Napisano: 23 lis 2013, 23:33

Szkoda, że upadła inicjatywa Duszpasterstwa Pracowników Socjalnych. Niegdyś były spotkania w Warszawie. Czy nadal się odbywają?

https://www.ops.pl/archiwum2/news.php?id=1741
~sumienie

Napisano: 24 lis 2013, 0:42

Jeśli uczestnictwo nie jest obowiązkowe, to nie widzę problemu!

~pracownik socjalny

Napisano: 24 lis 2013, 0:50

Myślę, że również dla ateisty lub osoby innego wyznania może być ciekawym doświadczeniem uczestnictwo we Mszy Świętej obrządku Kościoła Rzymsko-Katolickiego - legitymacje ani bilety wstępu nie są przecież sprawdzane przed wejściem ;)
~głos

Napisano: 25 lis 2013, 1:10

ale macie problemy, chcesz to idziesz do kościoła a jak nie chcesz to nie idziesz, mamy przecież demokrację, więc nie wiem czego z tego robić problem.
~PRACOWNIK SOCJALNY

Napisano: 25 lis 2013, 1:43

Problem z konformizmem ;)
~Z.

Napisano: 25 lis 2013, 9:30

Adam, masz naj...ne jak w tobołku u włóczykija :-) Weź sie ogarnij łachmyto.
~ja

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem