należnośc na 0 - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 kwie 2014, 11:17

Co w sytuacji jeśli, dlużnik splacił należność i w tym miesiącu wyszedl na "0" u komornika tez wszystko spłacił czy wierzycielka musi wycofac wszystko u komornika ? czy my sami możemy uchylic decyzję?
Zosia---

Napisano: 24 kwie 2014, 11:35

decyzję uchylisz gdy komornik wystawi ci zaświadczenie że egzekucja jest skuteczna
wiola29
Stażysta
Od: 15 lut 2011, 9:32
Zajmuję się:

Napisano: 24 kwie 2014, 12:03

no dobrze ale to jak ja komornikowi wystawie zaświadczenie ze naleznosc została splacona to on mi wtedy wystawi ze egzekucja jest skuteczna czy wierzycielka musi sama do komornika zglosic?
Zosia---

Napisano: 24 kwie 2014, 12:05

zadzwoń do komornika i powiedz, że u ciebie jest na zero, jeśli pozostałe należności są spłacone tj, komornik, wierzycielka zaliczka, wtedy komornik sam powinien wystawić ci zaświadczenie że egzekucja jest skuteczna
wiola29
Stażysta
Od: 15 lut 2011, 9:32
Zajmuję się:

Napisano: 24 kwie 2014, 12:18

a co w sytuacji gdy wysłałam wniosek o zatrzymanie prawa jazdy , dłużnik przyszedł i spłacił całe zadłużenie u nas w kasie a nie u KS , nie wpłacił kosztów upomnienia - nie chciał, co mam dalej robić? musze wycofać wniosek o zatrzymanie prawa jazdy ale czy mogę jak nie spłacił kosztów upomnienia ? i co dalej - pismo do KS o dokonanej wpłacie i ?????????
nowa2

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x