Napisz do ELMERA - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 13 sty 2016, 9:17

Nikt mi nie pomogł -pisalam juz tutaj ,Nie mialm czasu tłumaczyć ,że koleżanka 2 mies wczesniej urodzoila Jesteśmy mala gmina Ja -cały etat św rodz i dod mieszka Koleżanka ta ktora urodziła na 1/2 etatu Fundusz al Zostalam sama z wszystkim Umiem z F al tylko wniosek przyjąc Zadzwonilam do SZCZESLIWEJ Mamy powiedziala nic nie wie PISZ DO ELMERA
Elmer pomoż mi prosze
1.Czy mam robiż przylączenia dla tych także ktorzy nam wisza kase ale od kilku lat ich wierzycuielom nie wypłacamy swiadczeń ?
2. Czy nic to że robię wszystkie lata w jednym przyłączeniu dłużnikowi ktorego wierzycielom do dzis wypłacam świadczenia nawet gdy nie mam zwrotu TW za jakiś okres ? Pan komornik mowil mi że dla niego to nie ma znaczenia ,że moge wszystkie okresy , ale ja nie wiem
3. Przyłaczenia robię wszystkim którzym zrobili kiedyż TW Akiedy robić WSZCZECIE ? Gdzie o tym pisze ? ELMER pomoz mi prosze
ZEBA

Napisano: 13 sty 2016, 9:25

Nie jestem Elmer, ale może pomogę.
1. Tak
2. Możesz robić, ja nie czekałam na umorzenia i wysyłałam do KS.
3. Wszczęcie robisz wtedy, gdy nie jest prowadzona egzekucja, tzn. gdy sprawę prowadził sąd okręgowy albo wierzycielka umorzyła postępowanie. Z tego co kojarzę, Elmer wysyłał wnioski o przyłączenie lub wszczęcie, żeby sobie KS wybrał i to też było dobre, bo w razie czego się nie czepią.

Pozdrowienia dla szczęśliwej mamy, nie bądź zgryźliwa - przyrost naturalny jest potrzebny ;)
kawa i ciasto

Napisano: 13 sty 2016, 9:35

Najserdeczniejsze podziekowania Baaaaaaaaaardzo jestem wdzięczna Tym bardziej że tak myślałam i takiego potwierdzenia oczekiwałam Kochana kawo z ciasteczkiwem pozdrawiam Cie serdecznie Czy moge prosić o pomoc jak nie będę wiedziala czegoś ?
ZEBA

Napisano: 13 sty 2016, 9:38

I jeszcze jedno Kocham Alinke - szczęśliwą mame i jej ślicznego malutkiego 1.800 kg synka ...bardzo Ciesze się z nią razem Tylko rady nie daje ....mamy mież wojewodzko kontrolę w tym połroczy a 8 lat już nie byli... Pa
ZEBA

Napisano: 13 sty 2016, 9:44

Też jestem mamą 2 wcześniaków. Maluch zdrowy?

Spoko, dasz radę. Trochę będzie zabawy z wnioskami ale zrób stan zaległości ogólny i osobno stan odsetek na dzień wystawienia wniosku, nie baw się w okresy.
kawa i ciasto

Napisano: 13 sty 2016, 9:58

Mały zdrowy i piekny Pozdrawiam Twoje Wcześniaczki Miłego Dnia Dzieki za wszystko Pewnie jeszcze kiedys poprosze o pomoc Teraz robie sprawozdanie ale to nie takie trudne bo mam Kochana Księgowa Jestem dzieki Tobie p r a w i e szczęśliwa
ZEBA

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x