petent zlozyl podanie o zwtort kosztów naprawy aparatu słuchowego, wczesniej nie miałam nigdy takiej sytuacji bo pracuje bardzo krotko i prosiłabym kogos o przesłanie przykładowego pisma, poniewaz nie złozył zadnych dokumentów tylko napisał prosbe o zwrot kosztów. z góry dziekuje
nie ma mozliwosci zwrotu srodków za naprawe aparatu słuchpwego chyba że było dofinansowane przez NFZ ale ja przez 7 lat pracy w pcpr nie mialam takiego przypadku. odpowiadasz że w ramach dofinansowania przedmiotów orto. i srokdów pomocn. nie ma mozliwosci zwrotu srodków za naprawę sprzętu.
do ak- to była nieprawidłowość z komunikowania, a dofinansowania do naprawy udzielaliśmy osobiście, kontrola nie zakwestionowała. Więc nie sprawdziłaś dokładnie, napewno można dofinansować, jeśli jest zlecenie z NFZ.
do basi - sprawdziłam zadzwoniłam do NFZ i tam udzielono mi takiej informacji ze naparawa aparatu sluchowego nie jest refundowana przez nfz. wnioskodawca nie zalaczyl zlecenia, tylko fakture na ktoerej nie ma mowy o nfz