nie zamieszkuje
nie zamieszkuje
Kobieta zlozyla wniosek o DM okazuje sie ze nie zamieszkauje pod w/w adresem, musze napisac odmowke i nie wiem co..............jakies mam zacmienie
prosze podpowiedzcie

Re: nie zamieszkuje
Lolek&Bolek a może byście jakimś wyrokiem na ten temat rzucili bo znów będziecie ludzi od urzędasów pijących kawe wyzywać ........
zrób wywiad ...... no i użyj zwrotu centrum życiowe rodziny ..... każda sprawa jest inna a więc trudno podać sztampę
nie trzeba wywiadu bo babka sama sie przyznala......ale jaka podstawa pr?
Tu jest kopalnia wiedzy, należny mieć wiedzę jak się tym posługiwać. Lolek
orzeczenia.nsa.gov.pl
orzeczenia.nsa.gov.pl
Nasza zasada, jest pomoc pokrzywdzonym przez urzędników, a nie ich dokształcanie. LOLEK & BOLEK
Pomaganie innym - chwalebna rzecz, szkoda że nie obejmuje urzędników
ale akurat w tym wątku o pomoc prosi \"urzędas\" więc LOLEK&BOLEK - udzielajcie się w wątkach, gdzie o poradę proszą pokrywdzeni prze biurwy.

Lolek & Bolek ....... to wprowadź również zasadę pomocy pokrzywdzonym przez prawników, posłów i rząd ........ bo oni takie prawo tworzą ..
Podstawowa zasada BHP mówi nie używać niesprawnych, uszkodzonych oraz wadliwie działających narzędzi a takie narzędzia pseudo prawa nam właśnie ta nieomylna trójca daje.
A więc nie martwcie się z głodu nie umrzecie
Podstawowa zasada BHP mówi nie używać niesprawnych, uszkodzonych oraz wadliwie działających narzędzi a takie narzędzia pseudo prawa nam właśnie ta nieomylna trójca daje.
A więc nie martwcie się z głodu nie umrzecie

Oprócz nie zamieszkuje - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wysokość DE
pod jaki numer podciągniecie dodatek energetyczny
pomóżcie
nienależnie pobrany zasiłek pielęgnacyjny, a zgon
zwolnienie z opłat czynszowych a dodatek mieszkaniowy
Decyzja
Zarządca nie reguluje
brak podpisu zarządcy
p o mo z c i e p r o s z ę
wniosek o dotację na de