niebieski raj - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 13 sty 2014, 0:59

Prace nad modernizacją portalu i forum ops.pl trwają już od kilku lat. W tym czasie tworzono i testowano nowy portal i forum. Działania te realizowano wykorzystując własne zasoby kilku filantropów i wolontariuszy, którzy od ponad 10 lat wspierają instnienie Pierwszego Polskiego Portalu Pomocy Społecznej oraz Internetowego Forum, które jest integralną częścią portalu. Rok 2013 był w tych działaniach przełomowy. Od końca września 2013 roku trwają rozmowy z Instytutem Rozwoju Służb Społecznych IRSS, których oczekiwanym rezultatem będzie nawiązanie współpracy oraz nowy portal i forum.
angoc

Napisano: 13 sty 2014, 3:17

Intencją twórcy tego internetowego forum, które istnieje od ponad 10 lat jest jego otwartość dla wszystkich użytkowników Internetu. Ja nie jestem twórcą tego forum. Nie mnie decydować czy ma być ono otwarte tylko dla użytkowników zalogowanych. Wielu użytkownikom nie przeszkadza brak obowiązku logowania. Kwestia obowiązku logowania była wielokrotnie podnoszona na tym forum. Rezultatem kilkuletniej debaty był kompromis - postulat wprowadzenia działu forum dla użytkowniczek/użytkowników zalogowanych. W tym dziale pisać mogliby wyłącznie zalogowani użytkownicy forum. Nadal dostępna jest testowa wersja takiego forum.

https://forumpomocy.phorum.pl/
angoc

Napisano: 13 sty 2014, 9:23

no więc sobie moja kopio popisałeś - logowania nie będzie :D a tyle straszenia było buhhhaha
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 14:43

Trudno.
Będzie więc bałagan i dwóch Adamów.
Ważne wątki w których będziemy się udzielać trafią do HP.
Może wtedy ktoś pomyśli;)
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 15:14

Precz z socjalnymi
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 15:24

Precz z preczem
~BadAss

Napisano: 13 sty 2014, 20:37

Wystarczy się zalogować i problem pryska. Zalogowany może być tylko jeden Adam. Kolejne Adamy zalogowane będą mieć inny login Adam2 albo Adam1

~rozjemca

Napisano: 13 sty 2014, 20:48

ja się zgadzam Nie wiem co na to Adam. Jak się zaloguje pierwszy ja się zaloguje drugi ;)
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 20:58

Adam nie płacz, robiłeś syf na forum a teraz biegasz do admina, że się wszyscy podszywają.

Nie płacz Adam bo tu miejsca brak ..... :)
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 21:34

Mam już login - Adaś. Zajęty;)
~Adam

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x