https://wiadomosci.onet.pl/raporty/wikil ... omosc.html
~DO DZIBAR sam sobie stwarzasz problemy bo rozumienie to twój problem. Pracownik socjalny musi sobie radzic w każdej okoliczności, jeżeli masz kłopoty z komunikacją to musisz coś z tym zrobić - na mnie nie licz z taka postawą:)
niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
A teraz napiszę Ci \"po Twojemu\": masz problemy z rozumieniem, komunikacją, empatią, radzeniem sobie w każdej okoliczności, pracą zawodową, zdrowiem, obiektywizmem, megalomanią,konsekwencją, kontaktach międzyludzkich... - musisz coś z tym zrobić, na mnie nie licz z taką postawą
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
to twoja opinia bo tolerujesz obłudę, ja lubię prawdę mam spokojne sumienie, takiego zdrowia jak teraz nie miałam od jakichś 15 lat, konsekwentnie kończę zaczęte sprawy ( a nowych nie podejmuję dopóki nie pokończę zaczętych).
Jak więc widzisz twoja opinia jest niewiele warta, ale masz do niej prawo:) Mogłabym zaprzeczyć jednym NIE, ale ponieważ empatii mi nie brakuje rozumie twoje emocje:)
Jak więc widzisz twoja opinia jest niewiele warta, ale masz do niej prawo:) Mogłabym zaprzeczyć jednym NIE, ale ponieważ empatii mi nie brakuje rozumie twoje emocje:)
Dzidka
Oprócz niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że... - HYdE PaRK przeczytaj również:
gdy czytam taki artykuł, to...
Błagam o pomoc
Świąteczna Zbiórka Żywności
dlaczego mnie to nie dziwi
ma w sobie coś z ikon HP
ikony
standardy PO
zima
tak na kanwie...
PRAWDA W OCZY KOLE