Nikogo to nie dziwi
Nikogo to nie dziwi
Komorowski z uporem maniaka powtarza, że jest prezydentem wszystkich Polaków i że on łaczy a nie dzieli. Ale to są tylko słowa, bo jego czyny mówią zupełnie co innego. Czy ktoś może się wić dziwić takim jego wypowiedziom, w których z pogardą wyraża się o konkurentach politycznych:
"...W pewnym momencie Bronisław Komorowski, rozwodzący się do tej pory nad majestatem urzędu prezydenta zdecydował się na doprawdy żenujący żart. Gdy jeden z prowadzących debatę dziennikarzy zadał krążące w internecie i pojawiające się przy okazji wszelkich spotkań ze znanymi ludźmi pytanie: „Wolałby Pan walczyć z setką koni wielkości kaczki, czy jedną kaczką wielkości konia?” Komorowski odparł:
- Z jedną kaczką już walczyłem i wygrałem... a z koniem kopać się nie warto – mówił z ironicznym uśmiechem...."
Czy można spodziewać czegoś innego po prostaku, który w japońskim parlamencie włazi w butach na fotel przewodniczącego?
"...W pewnym momencie Bronisław Komorowski, rozwodzący się do tej pory nad majestatem urzędu prezydenta zdecydował się na doprawdy żenujący żart. Gdy jeden z prowadzących debatę dziennikarzy zadał krążące w internecie i pojawiające się przy okazji wszelkich spotkań ze znanymi ludźmi pytanie: „Wolałby Pan walczyć z setką koni wielkości kaczki, czy jedną kaczką wielkości konia?” Komorowski odparł:
- Z jedną kaczką już walczyłem i wygrałem... a z koniem kopać się nie warto – mówił z ironicznym uśmiechem...."
Czy można spodziewać czegoś innego po prostaku, który w japońskim parlamencie włazi w butach na fotel przewodniczącego?
Re: Nikogo to nie dziwi
Ty PISdzielski opłacany klakierze. Wpadło na konto 70 groszy za post? Kretyńskie pytanie dla prezydenta to i idiotyczna odpowiedź dla dziennikarza idioty.
I to jest język miłości PO
Niesiołowski twoim guru rozumiem...
Ile ci wpadło za ten post? PO lepiej płaci niż PIS?

Niesiołowski twoim guru rozumiem...
Ile ci wpadło za ten post? PO lepiej płaci niż PIS?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
PISlamska sekta lepiej płaci, bo jest w opozycji i musi bardziej opluwać, żeby coś w przyszłości ugrać.
nie wiem kto lepiej płaci. Nikt mi niestety nic nie oferował.
Śmieszy mnie jednak jak PO pisze, ze jest partia miłości i jedności jednocześnie posługuje się takimi zwrotami:
"Ty PISdzielski opłacany klakierze"
Dziwny to język miłości
PIS i PO niczym się nie różnią (oprócz priaru). PO ma zdecydowanie lepszy to i chyba lepiej płaci...
Macie jakieś namiary? Może też się załapię
Śmieszy mnie jednak jak PO pisze, ze jest partia miłości i jedności jednocześnie posługuje się takimi zwrotami:
"Ty PISdzielski opłacany klakierze"
Dziwny to język miłości

PIS i PO niczym się nie różnią (oprócz priaru). PO ma zdecydowanie lepszy to i chyba lepiej płaci...
Macie jakieś namiary? Może też się załapię
Bardzo bym chciał popisać za pieniądze, bo byłbym w tym dobry. Jednocześnie mógłbym pracować dla 3-4 partii-POPISPSLSLD. Wieczorem godzina pracy i każdemu bym dowalił. Satysfakcjonująca to byłaby praca.
No to betonowy się odsłoniłeś. A nie powinieneś. To nieprofesjonalne. Dobrze wiedzieć, jaka jest stawka. Stąd taka aktywność niektórych. Żal, ze za takie grosze się sprzedajecie.
- Semmac5
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Obrażacie mandela i dzibar, im nie trzeba płacić mają tak narąbane w głowach że z chęcią wklejają bzdury za darmo, a zapłatą jest uśmiech Prezesa.

Oprócz Nikogo to nie dziwi - HYdE PaRK przeczytaj również:
toż to sziok
Szkoła języka angielskiego w Lublinie
Liczby nie kłamią
Kto go jeszcze pamięta?
Jesteśmy narodem kretynów czy raczej kretynów z nas robią?
Pogadamy?
Ciekawy sposób na botox
Ta zniewaga krwi wymaga...
Nowy materac do łóżka
Monitoring domu - co wybrać?
Egzekucja mieszkania
Wychowania do życia w rodzinie
kogo wolicie, kogo chwalicie, gdzie wasze sumienia
Czy to prawda?
Dobry film
Specjalista od kur