Przeraża mnie jak czytam niektóre posty osób będących pracownikami socjalnymi typu czy stały wliczamy do okresówki itp. Nic dziwnego, że niektórzy z Was boją się zmian!!!!
nie wszechwiedzaca ale podstawy zna, a niestety wiekszosc z Was ich nie zna zadajac durne pytania na forum. NIc dziwnego ze nas zawod nie jest powazanie traktowany
Ojciec 76 to umiem szukać bo wiem gdzie szukać. Nie muszę znać na pamięć ustawy ważne, że potrafię z nią pracować. Poczytaj niektóre posty to zrozumiez o co mi chodzi. Od pracownika socjalnego wymagam podstaw -czy to za wiele?
monika maswz w 100% rację - ale co gorsze to pytajacy staja sie odpowiedajacymi i to nie z wiedzy a tego co im sie wydaje że wiedzą i to to uz dno i wodorosty
Uważam, że brak podstawowej wiedzy i kompetencji zagraża rodzinie, z którą pracujemy. Wiem, że dopóki chodzi o wypłatę zasiłku da się ukryć własne braki- stąd strach przed zmianami.
no to ja was zaskoczę , wy wszechwiedzący. Mnie wczoraj zamuliło i całkowita pomroczność przy zasiłku stałym w rodzinie.
I co? poszłam do koleżanki....:):):)