NK - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 21 sty 2014, 14:35

czy przy samookaleczeniu zakładamy niebieska kartę

~Krysia

Napisano: 21 sty 2014, 14:38

Czytam i nie wierzę.... Proponuję przed zadawaniem niektórych pytań po prostu zajrzeć w Ustawy na których pracujemy !
Wracając do pytania:
NIE
~kinga

Napisano: 21 sty 2014, 15:00

Ale ja...ja
~ja

Napisano: 21 sty 2014, 15:50

Jak można pracować nie znając ustaw. Przeraża mnie wiedza niektórych \"wykwalifikowanych\" pracowników. Czy naprawdę tak trudno usiąść i poczytać ustawy, rozporządzenia, komentarze, wyjaśnienia MPIPS do NK.

Proszę Was dokształcajcie się, mgr przed nazwiskiem i kilkanaście lat pracy nie czyni Was specjalistami. W zespole mamy kilka osób, które nie wiedzą nawet jak założyć NK, co to jest NK część C i D itp. a są to osoby z dużo większym stażem pracy niż ja. Boję się, że czasem mogą wyrządzić większą krzywdę podczas procedury Nk niż pomóc. Kierownictwo nie lepsze :/

~kinga

Napisano: 21 sty 2014, 16:22

jakiś czas temu padło tu na forum podobne pytanie z serii rzekomo \"głupich\"- ale wtedy wszyscy mówili- co tam mówili wrzeszczeli mniej więcej w tonie \" nie ma głupich pytań - są głupie odpowiedzi\" - .. no widzisz kochana Krysiu trafiłaś na zły dzień- zapomnieli już co mówili ..

ps. Wybacz im - przeżywają co niektórzy Szpital we Włocławku ..
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 16:49

dokładnie tak było ...
~aga

Napisano: 21 sty 2014, 19:46

no U nas np. zalozyła policja jak ktos próbowal popełnic próbe samobojcza Miesliscie taki moze przypadki tez?
~ilona

Napisano: 21 sty 2014, 19:47

Hehehheheheheheheh!!!!
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 19:49

w ramach pomocy kupiliśmy mu sznurek
~e

Napisano: 21 sty 2014, 19:57

jaki każdy tu mądry się zrobił ..bu haha
~ella

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU