Cenę 1kWh powinniśmy liczyć z faktury, a nie na podstawie jakichś średnich wojewódzkich. :/dodmiesz pisze:mam pytanie. Średnia cena za 1 kwh dla wielkopolski wynosi 0,5311 czy sie zmieniła?
Masz rację. Czasem się odechciewa...małe ww pisze:koleżanko krwawa ja się dziwie Tobie że jeszcze się tu udzielasz wiedząc, że mają co niektórzy dobre rady gdzieś a zwróć takim uwagę to cie zjadą
Po pierwsze nie mam absolutnie gdzieś tego, co napisałaś, po drugie- zadałam nieco inne pytanie, mianowicie: "Jaka jest stawka", a nie, jak należy obliczać cenę za kWh.Krwawa pisze:Moje sugestie są w poście powyżej Twojego, ale zdajesz się mieć je gdzieś.
No ale to forum o dodatkach mieszkaniowych. Pytamy tu na ogół o sprawy związane z dodatkami mieszkaniowymi, czyż nie?Klara27 pisze:Po pierwsze nie mam absolutnie gdzieś tego, co napisałaś, po drugie- zadałam nieco inne pytanie, mianowicie: "Jaka jest stawka", a nie, jak należy obliczać cenę za kWh.Krwawa pisze:Moje sugestie są w poście powyżej Twojego, ale zdajesz się mieć je gdzieś.
Pozdrawiam