nowa ustawa - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 7    [ Posty: 64 ]

Napisano: 18 cze 2015, 11:59

Kati@ pisze:
anetag pisze:Kati kochana nie drzaźnij mnie z rana
co Ty jadasz, że do rymu gadasz :lol:
same poetki ;) :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2015, 12:03

Kati@ pisze:
anetag pisze:Kati kochana nie drzaźnij mnie z rana
co Ty jadasz, że do rymu gadasz :lol:
ostatnio to przeważnie Kati zielone szparagi,, truskawki szpinak sałatę szczypior itd
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2015, 12:08

anetag - szpinak, truskawki, szparagi i sałata no to zdrowie i świeżość umysłu na lata
Kati@

Napisano: 18 cze 2015, 12:20

Kati@ pisze:anetag - szpinak, truskawki, szparagi i sałata no to zdrowie i świeżość umysłu na lata
no Kati moje kiszki od 20 lat padliny nie widziały :D, a szparagi ostatnio na kilogramy jem, bo jeden taki co nam pomaga ma swoją plantację więc jak mu na procenty brakuje to przychodzi z pełną siatką i chyba się kolegom spod sklepu pochwalił że lubimy szparagi więc koledzy jak im brakują chodzą chyba na tzw. szaber i też przynoszą pełne reklamówki :D i mam ok. 3 kg szparag za 10-15 zł :D czysty zysk
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2015, 12:30

dobre szparagi nie sa złe ale w sumie co to za obiad jak na talerzu nie ma czegoś co chodziło po gnoju.... ;)
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się: PS/FA/AOON/OW/ŚW

Napisano: 18 cze 2015, 12:32

Zjem Ci Chleb pisze:dobre szparagi nie sa złe ale w sumie co to za obiad jak na talerzu nie ma czegoś co chodziło po gnoju.... ;)
Chlebuś, np taka mucha jak z twojego awatara? Też chodzi po gnoju hehehe
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2015, 12:51

Ja sobie próbuję wyobrazic jak będzie wyglądać sprawozdanie po wprowadzeniu tego "czegos".
Przecież to bedzie kompletny chaos. Przyznajesz niby zasiłki i dodatki ale potem to pomniejszasz i wychodzi jedna wielka kupa... za złotówkę. A jak sie dochód w trakcie roku zmieni to już w ogóle bedzie sajgon.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2015, 12:52

anetag pisze:
Zjem Ci Chleb pisze:dobre szparagi nie sa złe ale w sumie co to za obiad jak na talerzu nie ma czegoś co chodziło po gnoju.... ;)
Chlebuś, np taka mucha jak z twojego awatara? Też chodzi po gnoju hehehe

jak przysmażysz z cebulą nie robi różnicy w wyglądzie a jak chrupie ;)
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 18 cze 2015, 12:54

ta ustawa to ściem załapie się może z 50 osób u mnie ale wszystko będzie pomniejszone wiec i tak wyjdzie na to co teraz....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 18 cze 2015, 12:54

ludek pisze:Ja sobie próbuję wyobrazic jak będzie wyglądać sprawozdanie po wprowadzeniu tego "czegos".
Przecież to bedzie kompletny chaos. Przyznajesz niby zasiłki i dodatki ale potem to pomniejszasz i wychodzi jedna wielka kupa... za złotówkę. A jak sie dochód w trakcie roku zmieni to już w ogóle bedzie sajgon.
sajgon, sajgon ... ale się nauczymy .. wierzę w to :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 2 z 7    [ Posty: 64 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x