NOWA USTAWA OŚWIATOWA - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 13 lut 2017, 13:40

Witam, czy ktoś z was już wie, czy nowa ustawa o systemie oświaty wprowadza zmiany w zakresie dotyczącym stypendiów socjalnych i zasiłków szkolnych ? Jeśli macie wiedzę w tym zakresie to proszę o informacje !
izis

Napisano: 15 lut 2017, 11:18

Jeśli chodzi o stypendia to pozostają bez zmian, nie zauważyłam w ustawie zmian na temat stypendiów.
mgops30

Napisano: 15 lut 2017, 13:52

Dzięki mops ! czasem lepiej dopytać. ja tez niczego nie widziałam, ale mogłam przeoczyć. Pozdrawiam ! :D
izis

Napisano: 15 lut 2017, 15:20

izis pisze:Witam, czy ktoś z was już wie, czy nowa ustawa o systemie oświaty wprowadza zmiany w zakresie dotyczącym stypendiów socjalnych i zasiłków szkolnych ? Jeśli macie wiedzę w tym zakresie to proszę o informacje !
zależy co masz na myśli pisząc "NOWA USTAWA OŚWIATOWA" tudzież "nowa ustawa o systemie oświaty"

nowa ustawa,jedyna która przychodzi mi na myśl,to Prawo oświatowe i tam nie ma ani słowa na temat stypendiów
natomiast nie ma czegoś takiego jak "nowa ustawa o systemie oświaty"
xyz@

Napisano: 10 mar 2017, 10:51

wITAM!
Dokładnie tak, w ustawie-Prawo oswiatowe'', które ma wejsc od wrzesnia br. nie ma pomocy materialnej dla uczniów:)
pozdrawiam
BEDZIA

Napisano: 04 kwie 2017, 8:38

nowa ustawa nie mówi o stypendiach ale też nie uchyla przepisów znajdujących się w art. 90 b- ustawy obecnie obowiązującej- o systemie oświaty, jedynie ustawa z dnia 14 grudnia 2016r. - przepisy wprowadzające ustawę - Prawo oświatowe zmienia od 1.09.2017r. brzmienie art. 90 b ust. 3 pkt 2
balbinka
Praktykant
Od: 16 mar 2017, 11:23
Zajmuję się: udzielaniem porad

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem