Nowe forum i portal ops.pl
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nowe forum i portal ops.pl
Kwestia przyzwyczajenia. Najbardziej męczacy jest brak pogrupowania działów tematycznie. Świadczenia rodzinne/opiekuńcze/Fundusz alimentacyjny/ Becikowe/Koordynacja są rozstrzelone po całym indeksie
Z wniosków do człowieka od młotka i śrubiokreta:
1. czy button "przejdź do" dałoby się przenieść na górę strony?
2. czy możliwe jest wprowadzenie cytowania wycinka wypowiedzi? ciągłe kasowanie jest męczące.
3. nie wiem czy to tylko mój problem, ale nie działa prawiidłowo przenoszenie do nieprzeczytancy komentarzy i oznaczanie jako przeczytanych.
4. najmniej istotne, czy jest możliwe przeniesie autora posta na lewą stronę. Bez tego da się żyć, ale chciałbym się dowiedzieć.
Z wniosków do człowieka od młotka i śrubiokreta:
1. czy button "przejdź do" dałoby się przenieść na górę strony?
2. czy możliwe jest wprowadzenie cytowania wycinka wypowiedzi? ciągłe kasowanie jest męczące.
3. nie wiem czy to tylko mój problem, ale nie działa prawiidłowo przenoszenie do nieprzeczytancy komentarzy i oznaczanie jako przeczytanych.
4. najmniej istotne, czy jest możliwe przeniesie autora posta na lewą stronę. Bez tego da się żyć, ale chciałbym się dowiedzieć.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
I to jest konstruktywna uwaga, dzięki. Też uważam, że dostęp do tematów Świadczenia Rodzinne jest teraz utrudniony, bo rozproszyły się ww. tematy. We wcześniejszej wersji były w dość ciekawy sposób ze sobą zintegrowane, wyświetlało się "drzewko" odsyłające do nich. Dobrym rozwiązaniem będzie zapewne uporządkowanie takie, że pod hasłem ŚR pojawią się kolejno już istniejące hasła, na koordynacji kończąc.
nie jestem zalogowana i nie mogę się podpisać jak chcę gdyż "Nazwa jest juz używana" - to mnie też denerwuje
i co z tego niech 50 "Ilona" sie podpisze -
i co z tego niech 50 "Ilona" sie podpisze -
Pomocne w przeglądaniu forum narzędzia:
Zmiana wielkości czcionki (literka A w prawym górnym rogu)
Lista wszystkich działów (pasek przejdź do... w stopce z prawej strony)
Opcja: Wyświetl posty nie starsze niż:... Sortuj wg... Rosnąco\Malejąco
Użytkownik zalogowany może sobie w swoim panelu ustawić preferowany sposób wyświetlania.
Panel zarządzania kontem, tam: Ustawienia witryny>Ustawienia wyświetlania
Przyjaźniejsze w użytkowaniu staje się forum, po zapoznaniu z jego działaniem i „opatrzeniem”
Zmiana wielkości czcionki (literka A w prawym górnym rogu)
Lista wszystkich działów (pasek przejdź do... w stopce z prawej strony)
Opcja: Wyświetl posty nie starsze niż:... Sortuj wg... Rosnąco\Malejąco
Użytkownik zalogowany może sobie w swoim panelu ustawić preferowany sposób wyświetlania.
Panel zarządzania kontem, tam: Ustawienia witryny>Ustawienia wyświetlania
Przyjaźniejsze w użytkowaniu staje się forum, po zapoznaniu z jego działaniem i „opatrzeniem”

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wkurza mnie, że muszę się logować co rusz :/
przy logowaniu zaznaczam : loguj mnie automatycznie ... ale to coś nie działa albo działa krótko
przy logowaniu zaznaczam : loguj mnie automatycznie ... ale to coś nie działa albo działa krótko
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dodatkowo, nie bardzo rozumiem kolejność umieszczania moich wpisówewalu pisze:wkurza mnie, że muszę się logować co rusz :/

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ustaw sobie opcje wyświetlania, sortuj wg daty (domyślnie jest chyba autor i wychodzą cuda) rosnąco albo malejąco, jak wolisz. U mnie działa bez zarzutu.ewalu pisze: dodatkowo, nie bardzo rozumiem kolejność umieszczania moich wpisów
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Przedłużyłem trzykrotnie czas sesji (do trzech godzin), więc problem z logowaniem powinien się zmniejszyć (zalogowanie będzie ważne teraz przez 3h).
Gdyby problem częstych wylogowań pozostał, proszę o kontakt na PW, dojdziemy do tego, co się dzieje.
Gdyby problem częstych wylogowań pozostał, proszę o kontakt na PW, dojdziemy do tego, co się dzieje.
Oprócz Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Asystent Rodziny i Wolontariat - nowe działy forum ops.pl
Wirtualna kawiarenka OPS.PL
Wyszukiwarka
Podana nazwa użytkownika jest już używana. Wybierz inną.
nowe kwoty de?
teraz jest do d.u.p.y
Zgłaszanie problemów technicznych z nową wersją forum
Forum ala CAS!!!!!!!!!
dziwnie teraz
efs dla ops
Do admina
założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej
w jaki sposób się zarejestrować na forum
opcja śledz temat
do Admina !
spamy w dziale fundusz alimentacyjny