Nowe forum i portal ops.pl

ODPOWIEDZ
Gość

Re: Nowe forum i portal ops.pl

Post autor: Gość »

nie podoba mi się
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

Kwestia przyzwyczajenia. Najbardziej męczacy jest brak pogrupowania działów tematycznie. Świadczenia rodzinne/opiekuńcze/Fundusz alimentacyjny/ Becikowe/Koordynacja są rozstrzelone po całym indeksie
Z wniosków do człowieka od młotka i śrubiokreta:
1. czy button "przejdź do" dałoby się przenieść na górę strony?
2. czy możliwe jest wprowadzenie cytowania wycinka wypowiedzi? ciągłe kasowanie jest męczące.
3. nie wiem czy to tylko mój problem, ale nie działa prawiidłowo przenoszenie do nieprzeczytancy komentarzy i oznaczanie jako przeczytanych.
4. najmniej istotne, czy jest możliwe przeniesie autora posta na lewą stronę. Bez tego da się żyć, ale chciałbym się dowiedzieć.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Andrzej

Post autor: Andrzej »

I to jest konstruktywna uwaga, dzięki. Też uważam, że dostęp do tematów Świadczenia Rodzinne jest teraz utrudniony, bo rozproszyły się ww. tematy. We wcześniejszej wersji były w dość ciekawy sposób ze sobą zintegrowane, wyświetlało się "drzewko" odsyłające do nich. Dobrym rozwiązaniem będzie zapewne uporządkowanie takie, że pod hasłem ŚR pojawią się kolejno już istniejące hasła, na koordynacji kończąc.
Ilona *

Post autor: Ilona * »

nie jestem zalogowana i nie mogę się podpisać jak chcę gdyż "Nazwa jest juz używana" - to mnie też denerwuje
i co z tego niech 50 "Ilona" sie podpisze -
angoc

Post autor: angoc »

Pomocne w przeglądaniu forum narzędzia:
Zmiana wielkości czcionki (literka A w prawym górnym rogu)
Lista wszystkich działów (pasek przejdź do... w stopce z prawej strony)
Opcja: Wyświetl posty nie starsze niż:... Sortuj wg... Rosnąco\Malejąco
Użytkownik zalogowany może sobie w swoim panelu ustawić preferowany sposób wyświetlania.
Panel zarządzania kontem, tam: Ustawienia witryny>Ustawienia wyświetlania
Przyjaźniejsze w użytkowaniu staje się forum, po zapoznaniu z jego działaniem i „opatrzeniem” :)
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

wkurza mnie, że muszę się logować co rusz :/
przy logowaniu zaznaczam : loguj mnie automatycznie ... ale to coś nie działa albo działa krótko
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

ewalu pisze:wkurza mnie, że muszę się logować co rusz :/
przy logowaniu zaznaczam : loguj mnie automatycznie ... ale to coś nie działa albo działa krótko
dodatkowo, nie bardzo rozumiem kolejność umieszczania moich wpisów :shock:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

ewalu pisze: dodatkowo, nie bardzo rozumiem kolejność umieszczania moich wpisów :shock:
Ustaw sobie opcje wyświetlania, sortuj wg daty (domyślnie jest chyba autor i wychodzą cuda) rosnąco albo malejąco, jak wolisz. U mnie działa bez zarzutu.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
pcprko

Post autor: pcprko »

najgorsze jest to logowanie :/
no to ulepszyli.....
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Keats »

Przedłużyłem trzykrotnie czas sesji (do trzech godzin), więc problem z logowaniem powinien się zmniejszyć (zalogowanie będzie ważne teraz przez 3h).

Gdyby problem częstych wylogowań pozostał, proszę o kontakt na PW, dojdziemy do tego, co się dzieje.
ODPOWIEDZ