Nowe forum i portal ops.pl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Nowe forum i portal ops.pl

Post autor: kronos79 »

Keats pisze:@MARTA II: Co mogłoby pomóc w zwiększeniu przejrzystości? Powrót do czerni i bieli w ramach kolorystyki? Większa czcionka? Inny jej rodzaj?
Powrót do czerni i bieli - ja jestem na tak.
wkleję to, co pisałem wcześniej
1. czy button "przejdź do" dałoby się przenieść na górę strony?
2. czy możliwe jest wprowadzenie cytowania wycinka wypowiedzi? ciągłe kasowanie jest męczące.
3. nie wiem czy to tylko mój problem, ale nie działa prawiidłowo przenoszenie do nieprzeczytanych komentarzy i oznaczanie jako przeczytanych.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
MARTA II

Post autor: MARTA II »

Aby bardziej widoczne było hasło tematyczne i odpowiedz ( bo tego zawsze konkretnie szukam) - autor , data i godzina są mniej ważne . propozycja Może wytłuścić hasła i treści odpowiedzi ?
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Keats »

Co do ewentualnych zmian w kolorystyce, to jeszcze zbieramy opinie. W ciągu kilku dni powinno się wyjaśnić, czy coś z tym robimy, czy nie.

1. Button "przejdź do" - nie powinno być problemu, proszę tylko dać mi chwilę; byłoby to pewnie wygodniejsze dla użytkowników.
EDYCJA: zrobione.

2. Co do cytowania, alternatywą jest zaznaczenie fragmentu tekstu, który chcemy cytować, następnie kliknięcie w edytorze w przycisk "Quote" i umieszczenie tekstu w pomiędzy tagami "quote" i "/quote".
3. Przyjąłem zgłoszenie, sprawdzę, co się dzieje i postaram się poprawić. Tak dla porządku: na czym polega problem? Nie przenoszą się w ogóle, przenoszą się po jakimś czasie z powrotem do nieprzeczytanych, czy jeszcze coś innego?

@MARTA II: O który fragment forum Pani chodzi? Listę forów/tematów na forach czy widok pojedynczego tematu? Siedzę nad forum od rana i już trochę wolno myślę, przepraszam...
Andrzej82
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Andrzej82 »

Nie mogę znaleźć pola wyszukiwania. Gdzie wpisać szukaną frazę ?
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

Keats pisze:
3. Przyjąłem zgłoszenie, sprawdzę, co się dzieje i postaram się poprawić. Tak dla porządku: na czym polega problem? Nie przenoszą się w ogóle, przenoszą się po jakimś czasie z powrotem do nieprzeczytanych, czy jeszcze coś innego?
Wszystkie posty mam stale oznaczone jako nieprzeczytane, więc zawsze przenosi mnie do pierwszego postu w wątku.
Nawet moje własne posty pozostają nieprzeczytane. :)
1. Button "przejdź do" - nie powinno być problemu, proszę tylko dać mi chwilę; byłoby to pewnie wygodniejsze dla użytkowników.
Dzięki wielkie.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
delta

Post autor: delta »

dlaczego zostały usunięte tematy
Wniosek K 38/13 oficjalny temat oraz tematy zasiłków dla opiekuna?
GORZATKA
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: GORZATKA »

ogólnie jestem zadowolona ze zmiany, no trochę czasu potrzeba aby się to poukładało, ale ogólnie same plusy...

możliwość edycji tekstu, (pogrubienia, podkreślenia)
możliwość poprawienia własnego wpisu,
możliwość przesyłania prywatnych wiadomości,
możliwość dodawania załączników.. o... to się barrrrrrrrdzo przyda!
wtedy nigdy nie chciało mi się zalogować, bo niewiele to zmieniało,
teraz mam większą motywację, i się loguję... i mam podgląd do własnych wpisów,
byłam zarejestrowana od 2004 a żadnego wpisu nie zarejestrowałam,
a często gęsto wciąż same pytania są zadawane, więc będę miała ułatwioną sprawę aby kopiować odpowiedzi lub dawać link do poprzedniej odpowiedzi

cytując wielkiego myśliciela: plusy dodatnie przewyższają plusy ujemne...
Nie można mieć pretensji do Słońca, że się kręci wokół Ziemi

pozdrawiam... i dziękuję za zmianę...
GORZATKA
kira

Post autor: kira »

brzydkie forum, nie czytelne. Stare było 100 razy lepsze!
jerzozwierz
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jerzozwierz »

Jeszcze wczoraj na dole można było ustawić możliwość porządkowania postów chronologicznie. Dzisiaj są pogrupowane w sumie nie wiem wg czego. Tragicznie, kompletny chaos, nie widać żadnego logicznego ciągu dyskusji. Może już o tym było w tym wątku, ale kompletnie mi się nie chce przeglądać siedmiu stron bałaganu.
GORZATKA
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: GORZATKA »

pomieszały się działy... dodatki mieszkaniowe znalazły się w zaliczce alimentacyjnej
GORZATKA
ODPOWIEDZ