nowe Sygnity - problem? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 29 gru 2015, 11:23

Czy wy też tak macie, że po przejściu na nowszą wersję sygnity jak chcecie np. podejrzeć decyzję z 2014 roku to nie ma np. uzasadnienia?

Chciałem sobie skopiować uzasadnienie wchodzę w decyzję i zonk....nie ma uzasadnienia ;/
Marcin2

Napisano: 29 gru 2015, 22:40

A wydruk PPrint? ja w tym podglądam stare decyzje
FSociety

Napisano: 30 gru 2015, 11:59

" brak zapisanego wydruku pprint" :shock:
Marcin2

Napisano: 30 gru 2015, 12:09

Marcin2 pisze:" brak zapisanego wydruku pprint" :shock:
może nie zapisywaliście wydruków decyzji
Gość

Napisano: 30 gru 2015, 12:11

mam tak samo
ebebe

Napisano: 30 gru 2015, 12:12

oczywiście że były zapisane
ebebe

Napisano: 30 gru 2015, 12:14

Ja też tak mam dlatego od stycznia przechodzę na top- team bo już mam dość sygnity.
Maria3

Napisano: 30 gru 2015, 12:14

Maria3 pisze:Ja też tak mam dlatego od stycznia przechodzę na top- team bo już mam dość sygnity.
a migrują dane?
Gość

Napisano: 30 gru 2015, 12:23

Uprzejmie proszę o zgłoszenie na serwis i podanie szczegółów problemu - na pewno pomożemy, na nowej technologii oprogramowania SR / FA naszej produkcji pracuje już 1115 Jednostek - nie byłoby takiej liczby jednostek gdyby im wszystkim nie działały wydruki decyzji!
Uprzejmie przypominam, że od 1 stycznia wchodzą w życie nowe ustawy m.in. o świadczeniach rodzicielskich i o złotówce za złotówkę, do których nasze oprogramowanie SR jest dostosowane ( https://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... 22015-1637 ) w jawny sposób, będący wynikiem również ustaleń z Użytkownikami niniejszego forum, więc podjęcie w tym momencie decyzji o zmianie na oprogramowanie które nie wiadomo czy i jak będzie do tych zmian prawnych dostosowane, wiąże się z ogromnym ryzykiem.

jeszcze raz proszę o kontakt z serwisem, wówczas będzie możliwa miarodajna diagnoza występującego problemu i skuteczna pomoc.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 30 gru 2015, 12:34

Panie Tomku,
mówimy o decyzjach wydanych w starej technologii-wchodząc w taką decyzję mam bieżącą datę, jeśli zmieniałam coś w "Orzekam" i oczywiście było to zapisane niestety nie mam tego tylko jest tekst innego szablonu(domyślnego).
Wydruki decyzji wydanych już w nowej technologii jest ok.
ebeb

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x