Nowe zasady -BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 4 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 03 lip 2015, 8:13

BIG Infomonitor
ERIF
KDR
KBIG

- czy ktoś pracuje na sygnity jak ustawiacie parametry w erif
boshena

Napisano: 03 lip 2015, 8:49

w sygnity jest mozliwośc przesyłu do big, erif i krd,nie znalazłam nigdzie mozliwości dodania kbig, informatyk powiedział mi że kbig nie ma takiej opcji, ale bedzie poprawka w sygnity więc cos może dołożą
xxxxx

Napisano: 03 lip 2015, 8:51

Z tego co się dowiedziałem wychodzi, że należy skontaktować się z każdym z biur uzyskać login, hasło. Wprowadzić do systemu i powinno iść z automatu. Pozostaje poczekać na aktualizacje która doda KBIG do SYGNITY.
MZv2

Napisano: 06 lip 2015, 8:55

A CZY KTOŚ Z SYSTEMU SYGNOITY WYSYŁAŁ ZADŁUŻENIE DO erif i krd, BO WIDZĘ ŻE JEST TAKA OPCJA ALE NIE WCZYTUJE MI,
PODPOWIEDZCIE JAK TO ZROBIĆ
ADA...

Napisano: 06 lip 2015, 10:21

Ja też pracuję na sygnity . Gdzie jest ta opcja, żeby wysłać zadłużenie też do innych biur ?? Ja mam tylko
komunikacja z bankiem,
komunikacja z biurem informacji gospodarczej
komunikacja z systemem Emp@tia.
Helenka

Napisano: 06 lip 2015, 13:09

A ja mam takie ptanie. Czy teraz mamy każdego dłuznika wprowadzać w KBIG?
kasita

Napisano: 06 lip 2015, 15:41

Helenka pisze:Ja też pracuję na sygnity . Gdzie jest ta opcja, żeby wysłać zadłużenie też do innych biur ?? Ja mam tylko
komunikacja z bankiem,
komunikacja z biurem informacji gospodarczej
komunikacja z systemem Emp@tia.
podbijam gdzie jest taka opcja
mikkaa

Napisano: 07 lip 2015, 7:51

A więc po kolei
Na głównym pasku [Komunikacja] --> [Komunikacja z biurem informacji gospodarczej] --> Na pasku [Operacje] --> [Ustawienia komunikacji] I tutaj będzie możliwość wprowadzenia wprowadzenia loginu i hasła do Infomonitor, ERIF oraz KRD. Teoretycznie gdy to zrobimy wystarczy tworzyć aktualizacje zadłużenia i tylko wysyłać.
MZv2

Napisano: 07 lip 2015, 8:10

A ja mam pytanie jak Nemezis - połączyć z BIG, żeby z automatu przekazywał zadłużenie po każdej zmianie (wypłata, spłata).
~Magda~

Napisano: 07 lip 2015, 9:03

Ja tez mam program NEMEZIS i czy ktos wie czy jest taka możliwosc niech sie wypowie i nam pomoże;-)
Ewa85

Strona 4 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x