Nowe zasady i załączniki 2019 r.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dofinansowania
- Kontakt:
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nowe zasady i załączniki 2019 r.
Super!
Od poniedziałku miałam przyjmować MII, od jakiegoś czasu na stronie wisiały wnioski, a dzisiaj zauważyłam, że trzeba je zmienić...
Od poniedziałku miałam przyjmować MII, od jakiegoś czasu na stronie wisiały wnioski, a dzisiaj zauważyłam, że trzeba je zmienić...

-
- Stażysta
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
A co będziesz zmieniać we wniosku?PCPR-Trz pisze:Super!
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
- "dane personalne wnioskodawcy i osoby niepełnosprawnej, której wniosek dotyczy oraz ich nr PESEL, a w przypadku braku nr PESEL - cechy dokumentu potwierdzającego tożsamość" - PESEL mają, więc wyrzucić cechy dokumentu tożsamości, żeby przez RODO nie zarzucili, że pozyskuję zbędne informacje?
- "uzasadnienie wniosku wskazujące na związek udzielenia dofinansowania z możliwością realizacji celów programu – nie dotyczy Modułu II”
- "informacje dotyczące korzystania przez wnioskodawcę lub jego podopiecznego ze środków PFRON w ciągu ostatnich 3 lat przed rokiem, w którym złożony został wniosek o dofinansowanie (zadanie w ramach którego udzielono wsparcia, wysokość otrzymanego dofinansowania)"

- "uzasadnienie wniosku wskazujące na związek udzielenia dofinansowania z możliwością realizacji celów programu – nie dotyczy Modułu II”
- "informacje dotyczące korzystania przez wnioskodawcę lub jego podopiecznego ze środków PFRON w ciągu ostatnich 3 lat przed rokiem, w którym złożony został wniosek o dofinansowanie (zadanie w ramach którego udzielono wsparcia, wysokość otrzymanego dofinansowania)"
Oprócz Nowe zasady i załączniki 2019 r. - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
sprawozdanie AS do 15 kwietnia
Moduł II termin przyjmowania wniosków
Obszar B zadanie 4 dla osób z dysfunkcją słuchu
Średni miesięczny dochód wnioskodawcy AS
MODUŁ II ocena formalana - kiedy?
Baza danych AS----------------------------
A2 prawo jazdy ... rozliczenie..
dofinansowanie zakupu protezy a udział własny
źle wyliczona kwota dla studenta...
Używane oprzyrządowanie do posiadanego samochodu
uwaga! nowe zasady aktywny samorząd 2019