Ja napisałem o 12:36 i do tej pory cisza.kiki2015 pisze:ja pisałam i w mig mialam odpowiedz:)
Odpowiedź:Witam,
Chciałem zgłosić problem z działaniem emp@tii, przy wysyłanym zgłoszeniu do US nie dostaję odpowiedzi, jedynie komunikaty jak w załączniku.
Pracuję na Amazisie, problem zgłaszany był w obsłudze Info r'u ale stwierdzono tam, że problem nie leży po ich stronie.
Zamieszczam w załączniku screen oraz pliki *.xml dotyczące w/w problemu.
Witam,
Odpowiedź dot. pyt 1.
W tym przypadku nieprawidłowo się wykonała usłluga zapytania do MF. Zasadniczo wszystkie usługi powinny działać prawidłowo.
W ostatnich dniach odnotowaliśmy sporo problemów wynikających z przeciążenia systemu, wynikającego z uruchomienia nowych usług i ich intensywnego użytkowania.
Problemy te w głównej mierze objawiały się błędami podczas wywoływania kilku do kilkunastu procent usług.
Problemy powinny zostać rozwiązane w najbliższych dniach.
Za powstałe problemy przepraszamy.
Odpowiedź dot. pyt 2.
Zwrócona odpowiedź prawidłowa merytorycznie. Sposób wyświetlania tych danych w systemie dziedzinowym oraz interpretacja danych leży w gestii wytwórców systemu dziedzinowego oraz użytkowników końcowych.
Prosimy zatem o wyjaśnienie danych, które zostały przekazane z systemów źródłowych bezpośrednio z wytwórcą systemu dziedzinowego lub instytucją udostępniającą dane.
---
Pozdrawiamy
Zespół help-desk dla użytkowników systemu EMPATIA
Nie było takiego. Ale wnioskuję, że chodzi im o dwa różne zapytania i dwie różne odpowiedzi na nie w których Info r stwierdził, że to nie ich wina.SYGNITY pisze:A jaki był ten punkt 2, na którą taką odpowiedź dostałeś? O jakie komunikaty chodziło?