nowy post - HYdE PaRK

Strona 129 z 161    [ Posty: 1601 ]

Napisano: 16 kwie 2009, 13:56

jednak jestem na chwilę , właśnie wróciłam z terenu ,
ale się zrobiło pięknie hm , no a teraz muszę trochę popisać ....
~angel

Napisano: 16 kwie 2009, 15:28

tak, socjalni po terenie biegi ćwiczą, a ja siedze przed kompem 8 godzin i nawet jak obciążniki na nogach mam to nic mi nie pomogą na mięsnie, a w sobote turniej...
~dd

Napisano: 16 kwie 2009, 18:37

hm, taak intensywnie rozwijałam mięśnie depcząc pedał sprzęgła i zmieniając biegi , oczy ćwiczyłam bardzo intensywnie żeby nie wpaśc w dziurę i znowu coś nie urwać , i głowę przez chwilę ćwiczyłam kiedy myślałam czy nie pobłądziłam w lesie , cóż za intensywny trening hahaha
żeby było jasne o 11.56 zrobiłam sobie przerwę śniadaniową , w jednej ręce miałam kanapkę na zmianę z kawą drugą pukałam w klawiaturę :)
dd czy Ty jesteś kulturystą albo nie daj Boże bokserem ?
jeśli to jakiś inny turniej to daj namiary, wpadniemy z dziewczynami popatrzeć ;) a te obciążniki to po ile mają ? 20 kg czy więcej ? hej może dlatego musisz 8 godzin siedzieć hm ... ciekawe zagadnienie
~angel

Napisano: 16 kwie 2009, 18:40

tylko co po tych 8 godzinach ? dalej siedzisz ? może musisz je jakoś odczepić czy coś ? daj znać czy dałeś radę !
~angel

Napisano: 16 kwie 2009, 19:13

mam pomysł dd na Twoją lepszą kondycję, przekwalifikuj się na pracownika socjalnego :)
~zuza

Napisano: 16 kwie 2009, 19:40

\"realisto skoro wiesz kim my jesteśmy, przedstaw się i co wogóle robisz na forum o 14 44? masz jeszcze piętnaście minut pracy, którą marnujesz na bezcelowe pisanie na forum no i kto Ci za to płaci?\"

Tak się składa, że jestem prywatnym przedsiębiorcą i pracuję na swój rachunek w przeciwieństwie do zgrai pasożytów, która jest utrzymywana z grabieży jaką państwo dokonuje na wypracowanym kapitale przez ludzi pracy. Nie dziwcie się zatem, że ten marny zawód nie ma żadnego prestiżu :-)
~Realista

Napisano: 17 kwie 2009, 9:21

masz rację- państwo dokonuje grabieży, socjalni nie maja wysokiego prestiżu, ale mają wbrew pozorom wysokie wyksztacenie i muszą sie męczyć z lipnymi ustawami przygotowywanymi przez \"doskonałych prawników\"

gram w siatkówkę, obciążniki po 2 kg na noge, ale po przeróbkach 1,75 kg i ta waga pozwala w nich bez obaw biegać. bywało, że chodziłem w nich po 12, 14 godzin. ale one mnie tylko rozleniwiły- trzeba wrócić do sprawdzonych ćwiczeń
~dd

Napisano: 17 kwie 2009, 9:34

realisto wiele się słyszy o prywatnych przesiębiorcach i ich przekrętach względem państwa więc moim skromnym zdaniem Ty nie powinienes się na ten temat wypowiadać
~zuza

Napisano: 17 kwie 2009, 9:49

nikt już nie śmieje się z moich wygłupów :(((((((((
dd namiarów też nie dał,
pozostaje poszukać jakieś inne forum , ale mimo wszystko trzymam kciuki za turniej
~angel

Napisano: 17 kwie 2009, 11:43

nawet nie wiem czy zagram :( drużyny mocne będą, a ja do tej drużyny niedawno doszedłem. wg opini kapitana: jeśli grasz z nami to grasz prawie na naszym poziomie, ale jak grasz w swojej drużynie grasz na jej poziomie (czyli dużo niższym)\" . aczkolwiek wczoraj na treningu nawet ładnie zagrałem...
~dd

Strona 129 z 161    [ Posty: 1601 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem