numeracja, dokumentacja... - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 09 kwie 2015, 7:49

Witam, mam pytanie czy prowadzicie rejestr spraw do wszystkich dokumentów, jak to numerujecie i proszę napiszcie jakie informacje zamieszczacie w dzienniku wizyt . Dzisiaj jadę pierwszy raz do rodzin i co mam napisać, ze wizyta u Panstwa X i podpisanie zgody na współprace wystarczy?
edi!

Napisano: 09 kwie 2015, 8:51

Przecież podpisanie zgody to robota dla pracownika socjalnego !
dopiero jak jest zgoda wkracza asystent.

ja nic nie numeruję...
espresso

Napisano: 09 kwie 2015, 8:55

tak? ja mam od pracownika wniosek który jest podpisany przez Kierownika ale zgodę podpisuje z pracownikiem na pierwszym wspólnym spotkaniu z rodziną no nie?
Edi!

Napisano: 09 kwie 2015, 12:44

chwila....

zgodę na współpracę podpisuje rodzina ze mną czyli asystentem i to jest mój dokument, socjalny robi wywiad i wnioskuje o asystenta, reszta to nasza robota...
muffinek84

Napisano: 10 kwie 2015, 7:46

jak Muffinek84 - u mnie tak samo.

Zgoda u mnie, w moich dokumentach musi być, podpisana między mną a klientem (matką, ojcem, a najlepiej obojgiem). - to podstawa by zacząć współpracę, dobrowolne wyrażenie zgody przez klientów.

a jak by kiedyś ktoś zarzucił mi "co pani tam robi? jakim prawem" - to wyciągam asa z rękawa i proszę, mam zgodę, własnoręcznie podpisaną przez danego klienta.
jaaaa

Napisano: 17 kwie 2015, 10:25

Kurczę, a ja niczego nie numeruję, nie segreguję, teczki mam w domu... no totalna samowolka ;) Zgody mam u siebie, to mój dokument. U kierownictwa karty pracy, czasu pracy i sprawozdania.
Lisbeth

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x