obudził się, czy wrócił po wielu latach do Polski?
obudził się, czy wrócił po wielu latach do Polski?
wyborcy czy też piewcy mądrości po! przecież to wasz człowiek, wybrany pośrednio upapranymi rękami waszych przedstawicieli w sejmie!
https://emerytury.onet.pl/agencyjne/prez ... tykul.html
na co komu te orliki i te wszystkie remontowane już \"schetynówki\", jak trzeba je będzie zaorać, bo nie będzie kto miał z nich korzystać?
ależ mamy po-rąbany rząd od blisko czterech lat!
a jakich ciemnych wyborców (i jest mi bardzo wszystko jedno z tego powodu, że ktoś się poczuje urażony)
w naszym kraju nie ma czegoś takiego jak polityka prorodzinna, a nasza p. minister w zasadzie tylko markuje działania na rzecz rodzin. Albo nawet i nie markuje.
https://emerytury.onet.pl/agencyjne/prez ... tykul.html
na co komu te orliki i te wszystkie remontowane już \"schetynówki\", jak trzeba je będzie zaorać, bo nie będzie kto miał z nich korzystać?
ależ mamy po-rąbany rząd od blisko czterech lat!
a jakich ciemnych wyborców (i jest mi bardzo wszystko jedno z tego powodu, że ktoś się poczuje urażony)
w naszym kraju nie ma czegoś takiego jak polityka prorodzinna, a nasza p. minister w zasadzie tylko markuje działania na rzecz rodzin. Albo nawet i nie markuje.
Re: obudził się, czy wrócił po wielu latach do Polski?
z orlikow beda korzystac emerycie, tez pocieszajace bo beda mieli lepsza kondycje i dluzej beda korzystac z zus, a uprawianie polityki to nie na tym forum
spadaj łukaszku na niezależną (se nazwali heheh), gazetę polską (hahaha), czy do innej pisorydzykowni
tam twoje miejsce
gościu, tak mnie już irytujesz, że najchętniej stanąłbym naprzeciw ciebie na ubitej ziemi. i nie chodzi o twoje poglądy, bo każdy ma prawo być i.diotą, tylko o twoje zachowanie (takie jak obrażanie ludzi). przeginasz chłopczyku.
tam twoje miejsce
gościu, tak mnie już irytujesz, że najchętniej stanąłbym naprzeciw ciebie na ubitej ziemi. i nie chodzi o twoje poglądy, bo każdy ma prawo być i.diotą, tylko o twoje zachowanie (takie jak obrażanie ludzi). przeginasz chłopczyku.
na ubitą staję ludziom z honorem, lizołków kopę w d...
Łukasz - przestań marudzić, tylko bierz się do roboty i rób dzieci - tak z sześcioro, zeby zapewnić zastępowalność pokoleń i przyszłość ludzkości. Gumki do śmietnika, żonie pigułki podmień na aspirynę i do roboty, a nie bezproduktywnie ględzić. Da Bóg pod wychowanie - to da i na nie.
To już nie przelewki - naród w potrzebie, na jedną laskę przypada 1,3 dziecka- a wszystko to wina oczywiście Peło i ich durnych wyborców. Kto, kto jeśli nie Ty zapewni odpowiednią jakość potomstwa? Będą ładne i mądre tak jak Ty bo w końcu przez Ciebie wychowane na prawych i sprawiedliwych obywateli.
2 złote się należy.
To już nie przelewki - naród w potrzebie, na jedną laskę przypada 1,3 dziecka- a wszystko to wina oczywiście Peło i ich durnych wyborców. Kto, kto jeśli nie Ty zapewni odpowiednią jakość potomstwa? Będą ładne i mądre tak jak Ty bo w końcu przez Ciebie wychowane na prawych i sprawiedliwych obywateli.
2 złote się należy.
a ha ha haaaaaaa
ale mnie ubawiłeś perkoz
obrażanie ludzi.... przeglądnij swoje wypowiedzi, a potem feruj wyroki
typowe, typowe. Model wzorcowy wyborcy po
ale mnie ubawiłeś perkoz
obrażanie ludzi.... przeglądnij swoje wypowiedzi, a potem feruj wyroki
typowe, typowe. Model wzorcowy wyborcy po
betonowy, a Ty masz dzieci?
za to bardzo trafnie stiwerdzasz, że to wina Peło i ich wyborców, (choć nie tylko, aż tak generalizowac się nie da, fakty temu przeczą i socjalistyczne serce lewicy)
za to bardzo trafnie stiwerdzasz, że to wina Peło i ich wyborców, (choć nie tylko, aż tak generalizowac się nie da, fakty temu przeczą i socjalistyczne serce lewicy)
to chłopcze nie marnuj czasu i sam się kopnij, ale w czoło, będzie ci łatwiej, a o wiele bardziej skutecznie. tylko porządny zamach weź, bo inaczej może nie zadziałać.
perkoz, no co ty, piana na twarz ci już wyciekła?
zachowujesz się jakbyś miał 16 lat, a mnie od \"chłopców\" wymawiasz. Rozbujany starsznie emocjonalnie jesteś. Jak dziecko
zachowujesz się jakbyś miał 16 lat, a mnie od \"chłopców\" wymawiasz. Rozbujany starsznie emocjonalnie jesteś. Jak dziecko
Łukasz, jeżeli chodzi o dzietność to większego znaczenia nie ma czy rządzi PO, PIS czy inny karabin. Ludzie chcą mieć więcej wolnego czasu, więcej pieniędzy, mniej zobowiązań. I maja do tego prawo. System emerytalny to jedno a przeludnienie ziemi co innego. Przeraża mnie jak czytam statystyki jak szybko przybywa ludzkości na ziemi. Niedługo będziemy jak szarańcza ( a może już jesteśmy). Oczywiście polityki prorodzinnej nie ma ale... rozumiem ludzi, którzy są przeciwni wysokim zasiłkom na dzieci. Wątpliwa przyjemność \"utrzymywać \" cudze. W końcy jest to z podatków nas wszystkich. Mam jedno dziecko, uprawnień do zasiłku rodzinnego brak bo za wysoki dochód ale jakieś dziecko z mojej kasy zasiłek brało. I można tu dyskutować czy jest to słuszne, czy nie lepiej płacić wszystkim lub nikomu. Jak napisał betonowy Łukaszu, dbasz o kraj o system , płódź dzieci. Ja pozostanę przy jednym aby zapewnić mu życie w dostatku.
Oprócz obudził się, czy wrócił po wielu latach do Polski? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czarno na białym
;)
rewolucyjny pomysł rządu
Ale \"pisanki\"
tego już się czytać nie da!
Triathlon w Suszu
Przypadek?
Joanna Kluzik-Rostkowska
prosba o pomoc
Rany Julek
Eureka
Pełny raport