x ma rację,jakby któraś- yś miał choc odrobinę kultury, a nie wspomnę o inteligencji,to nie wypisywalbyscie takich głupot.Najwięksi I D I O C I to WYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
ja dostałam swiadczenia a wcale nie składałam wniosku bo mi sie nie nalezy dziasiaj przelałam na konto mopsu 200 zł na dwoje dzieci bo pani była nadgorliwa i pusciła mi swiadczenia .smiech na sali
a tak wogóle to czytajac rózne posty to gdyby nie ten pan elmer to chyba wiekszosc urzedów mopr lub mops padłoby z braku informacji których nie posiadaja urzednicy a niektórzy sa tez na tyle nietaktowni że wysmiewaja się z petentów ,po prostu szok.pan elmer wykonuje tutaj podwójna pracę u siebie w urzedzie i tutaj na postach bardzo pomocny człowiek godny podziwu
ja się swoją pracą zajmuję ale zaciekawiło mnie to dlaczego pani przelała na moje konto pieniadze których nie potrzebuje ja pracuje moge oddac a ktos kto nie ma dochodu bedzie miec problem przez niekompetencje pracownika ,a widac ze frustratem jestes ty jak komus praca za ciezka to niech zmieni a nie narzeka .chciałam zasiegnac informacji ale widzę ze tu wiele osób tylko czeka aby komus dorzucic mam nadzieje ze to nie sa pracownicy mopsu którzy maja pomagac ludziom w potrzebie tym bardziej ze zbliza sie okres swiateczny