obudziły się - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 29 lis 2013, 21:11

ale mądrosci się odezwały,siedzą g ł a by,i patrzy jak tu użądlić zwykłych ludzi,a jakie to smieszne,że się chce ŻYGAC.
~x

Napisano: 30 lis 2013, 16:30

przecież ja nie dostałam żadnego powiadomienia że trzeba składać nowy wniosek...
~Annas

Napisano: 30 lis 2013, 16:32

albo to - klientka złożyła wniosek o zr. za pół godz dzwoni i pyta czy dostanie dziś pieniądze...
~Annas

Napisano: 30 lis 2013, 18:12

x ma rację,jakby któraś- yś miał choc odrobinę kultury, a nie wspomnę o inteligencji,to nie wypisywalbyscie takich głupot.Najwięksi I D I O C I to WYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
~ela

Napisano: 30 lis 2013, 19:55

ja dostałam swiadczenia a wcale nie składałam wniosku bo mi sie nie nalezy dziasiaj przelałam na konto mopsu 200 zł na dwoje dzieci bo pani była nadgorliwa i pusciła mi swiadczenia .smiech na sali
~kupa smiechu

Napisano: 30 lis 2013, 20:15

a tak wogóle to czytajac rózne posty to gdyby nie ten pan elmer to chyba wiekszosc urzedów mopr lub mops padłoby z braku informacji których nie posiadaja urzednicy a niektórzy sa tez na tyle nietaktowni że wysmiewaja się z petentów ,po prostu szok.pan elmer wykonuje tutaj podwójna pracę u siebie w urzedzie i tutaj na postach bardzo pomocny człowiek godny podziwu
~kupa smiechu

Napisano: 01 gru 2013, 0:02

św, racja.
~x

Napisano: 01 gru 2013, 0:37

lepiej wam? Po co czytacie wypowiedzi forumowiczów? Zajmijcie się jakąś pracą frustraci. Nienawiść was opętała?
~do ~eli ~kupy i ~x

Napisano: 01 gru 2013, 3:47

ja się swoją pracą zajmuję ale zaciekawiło mnie to dlaczego pani przelała na moje konto pieniadze których nie potrzebuje ja pracuje moge oddac a ktos kto nie ma dochodu bedzie miec problem przez niekompetencje pracownika ,a widac ze frustratem jestes ty jak komus praca za ciezka to niech zmieni a nie narzeka .chciałam zasiegnac informacji ale widzę ze tu wiele osób tylko czeka aby komus dorzucic mam nadzieje ze to nie sa pracownicy mopsu którzy maja pomagac ludziom w potrzebie tym bardziej ze zbliza sie okres swiateczny
~kupa smiechu

Napisano: 01 gru 2013, 14:42

pracujesz? Ciekawostka. Normalni ludzie o tej porze śpią bo są zmęczeni po całym tygodniu pracy.
~ do ~kupy

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem