Ochrona danych osobowych - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 06 lut 2015, 15:53

Witam, zmieniamy podstawę prawną w uzyskiwaniu informacji z zakresu ochrony danych osobowych???? W związku ze zmiany ustawy.
ella_

Napisano: 09 kwie 2015, 10:59

Zdecydowanie trzeba wdrażać taką dokumentację, bo już kilku moich znajomych z branży przyłapali, że nie mieli i poszły kary finansowe. A nie jest to kwestia kilka stówek niestety. Dokładnie o tej całej sytuacji z ochroną danych mówi 39 art ustawy. Warto sobie poczytać. Jeśli chodzi o samo wdrożenie dokumentacji to najlepiej kupić sobie całą instrukcję. Ja zamawiałem ze strony rbdo.com.pl. Można oczywiście przygotować wszystko samemu...ale jeśli ktoś potrafi zrozumieć wytyczne urzędników to gratuluję. Ja nie rozumiem.
Onedrzej

Napisano: 09 kwie 2015, 15:22

onedrzej co ty bredzisz, pytanie jest inne a ty wyjechałes z reklamą strony na której są jakied dokumenty, tak zawsze zmieniamy podstawe prawna w dokumentach jak sie zmieni
lolka 27

Napisano: 17 lip 2015, 17:47

To dlatego, że ta firma wkleja na wszystkich forach fałszywe wypowiedzi osób, które niby kupiły jej produkt.
O jakości tego produktu, wolę się nie wypowiadać...
pcspec
Praktykant
Od: 30 wrz 2009, 14:06
Zajmuję się:
Strona WWW: http://www.goldenline.pl/jaroslaw-zabowka

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x