osoba ma dodatek mieszkaniowy do stycznia i w styczniu złozyła kolejny wniosek na dodatek mieszkaniowy to czy może złozyć również w styczniu wniosek o dodatek energetyczny? wydaje mi się że może i mogłabym przyznać jej dodatek energetyczny od stycznia do kwietnia - proszę potwierdzcie moje przypuszczenia albo sprowadzcie mnie na ziemie z góry dziękuje
a jak złoży już po otrzymaniu decyzji przyznjacej dodatek na kolejny okres czyli w styczniu dostała ostatni ale ma juz decyzje że od lutego jest kolejny ?
styczeń to poprzednia decyzja i poprzedni okres, więc możesz dać tylko za styczeń. Nowy okres dodatku od lutego i od lutego nowy DE (niestety 2 razy płatny)
od stycznia do czerwca jedną decyzją DE a w tym może być 2 DM a w lutym można wstrzymać energetyczny jeżeli nie będzie decyzji z DM, takie moje zdanie, że łatwiej dla nas a taniej dla interesanta
Osoba ma DM do stycznia, już wydałam następną decyzje na DM od 1 lutego do 31 lipca, złożyła w styczniu wniosek na DE , więc przyznam DE od stycznia do lipca za 1 opłatą skarbową.