ale czy do końca jest dobrze?? nie jestem na 100 % pewna.
i dlatego chciałabym opini sko
ale czy moge wydac odmowe na podstawie tych dokumentów co mam nie zadać dostarczenia dochodow ojca dziecka? i powolac sie w uzasadnieniu na definicje rodziny?
na sklad rodziny w odmownej to raczej powolac sie nie mozesz, bo wlasnie z tej definicji wynika,ze rodzica dziecka, z ktory drugi rodzic nie wychowuje go nie moze byc w skladzie rodziny osoby samotnie wychowujacej dziecko...jesli inaczej rozumiesz te definicje to predstaw swoja inter[pretacje w uzsadnieniu...ale dla mnie to krzywdzenie tej samotnej matki...do becika to i z dochodami ojca pewnie by sie zalapala,ale czemu ma oswiadczac,ze dziecko wychowuje z nim skoro tego nie robi? to naklanianie do skladania falszywych oswiadczen w przypadku kiedy rodzice nie zdecyzdowali sie wiesc wspolnego zycia mimo posiadania wspolnego dziecka
Niech wam czasem do głowy nie przyjdzie wpisać do uzasadnienia, że zrobiliście tak i tak \"bo kontrola\" albo \"bo ministerstwo\". Na miejscu SKO zabiłbym was śmiechem.
Zastanawiam się jaką podstawę prawną chcecie wskazać odmawiając becika. Bo ja takowej nie znajduję (darujcie sobie art. 7, to już przerabialiśmy).
a z dokumentów wynika że umowę o pracę to miała właśnie u tatusia dziecka, pewnie firma ma duże dochody i się nie łapną sama nie wiem dla mnie to wszystko jest bardzo nieprecyzyjnie sformułowane i dlatego nie wiem co mam robić
czyli nie ma podstawy prawnej żeby jej tego odmówić??? A rodzina - oznacza ... rodziców dzieci......
a jeżeli ojciec jest znany to dziecko ma oboje rodziców