odmowa - wniosek elektroniczny
-
- Referent
- Zajmuję się: FA,Św, Śr,
- Kontakt:
odmowa - wniosek elektroniczny
mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: odmowa - wniosek elektroniczny
wolisz się bawić w odmowy, łatwiej jest się dogadać z wnioskodawcą tel. aby rodzic poprawił wydrukowany wniosek, a ty go edytujesz w systemie...
"To err is human, to forgive is divine"
-
- Referent
- Zajmuję się: FA,Św, Śr,
- Kontakt:
w tym przypadku osoba chce odmowe bo uwaza ze karta sie nalezy jesli dziecko sie uczy mimo ze pozostale juz sa pelnoletnie, wiec wysylam elektronicznie czy papierowo tez
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
no niestety czasem są takie przypadki, ja osobiście stronię od tych elektronicznych rozwiązań, wolę papierowo
"To err is human, to forgive is divine"
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW, KDR
- Kontakt:
gopsosk pisze:mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo
A jak rozpatrzyła go w systemie bo mam taki sam problem i nie chce mi zatwierdzić wniosku i nie mogę zamówić karty dla rodziców
- Herka
- Starszy referent
- Kontakt:
Dla osób którym karta się należy trzeba wybrać "przyznanie" i zapisać. Dla osób którym się nie należy trzeba wybrać "odmowa" i zapisać. Dla osób które nie wnioskują o kartę należy wybrać "nierozpatrzono" i zapisać. Dopiero wtedy będzie można zatwierdzić wniosek.dona2019 pisze:A jak rozpatrzyła go w systemie bo mam taki sam problem i nie chce mi zatwierdzić wniosku i nie mogę zamówić karty dla rodzicówgopsosk pisze:mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
http://www.softiq.pl
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Swiadczenia rodzinne
- Kontakt:
a co mam zrobić gdy osoba ma już zamówione karty i przysłała mi kolejny wniosek elektroniczny jak chce dać odmowę to wyskakuje mi ostrzeżenie ze tamte karty będą unieważnione...
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Pracownik socjalny, praca związana ze świadczeniami dla rodzin i matek.
- Kontakt:
oczywiście że tak wersja papierowa nie generuje problemu wpisz sobie w przeglądarce druki KDR lub druki detal pobierz lub zamów i masz problem z głowy.
Oprócz odmowa - wniosek elektroniczny - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
PESEL - brak osoby przy weryfikacji
wniosek w sprawie kdr wysłany elektronicznie
RÓŻNE GMINY wnioskodawca i członkowie
ten sam adres poczy elektronicznej
Karty unieważnione przez system
1 DZIECKO + 2 ZMARŁO, RODZICE BEZ ŚLUBU
Rezygnacja z KDR dzieci - decyzja odmowna
KDR dla rodziców jak dziecko zmarło
termin na wydania karty dużej rodziny
rodowe czy aktualne nazwiska dzieci?
Przedłużenie kart dl astudentów.