odmowa - wniosek elektroniczny

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
gopsosk
Referent
Zajmuję się: FA,Św, Śr,
Kontakt:

odmowa - wniosek elektroniczny

Post autor: gopsosk »

mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: odmowa - wniosek elektroniczny

Post autor: ubu »

wolisz się bawić w odmowy, łatwiej jest się dogadać z wnioskodawcą tel. aby rodzic poprawił wydrukowany wniosek, a ty go edytujesz w systemie...
"To err is human, to forgive is divine"
gopsosk
Referent
Zajmuję się: FA,Św, Śr,
Kontakt:

Post autor: gopsosk »

w tym przypadku osoba chce odmowe bo uwaza ze karta sie nalezy jesli dziecko sie uczy mimo ze pozostale juz sa pelnoletnie, wiec wysylam elektronicznie czy papierowo tez
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Kontakt:

Post autor: ubu »

no niestety czasem są takie przypadki, ja osobiście stronię od tych elektronicznych rozwiązań, wolę papierowo
"To err is human, to forgive is divine"
dona2019
Praktykant
Zajmuję się: ŚW, KDR
Kontakt:

Post autor: dona2019 »

gopsosk pisze:mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo

A jak rozpatrzyła go w systemie bo mam taki sam problem i nie chce mi zatwierdzić wniosku i nie mogę zamówić karty dla rodziców
Awatar użytkownika
Herka
Starszy referent
Kontakt:

Post autor: Herka »

dona2019 pisze:
gopsosk pisze:mam wniosek elektroniczny bedzie odmowa na 1 dziecko, pozostale sa dorosle, karta tylko dla rodzicow, decyzja odmowna w systemie i wysylam elektronicznie czy wysylam tez papierowo
A jak rozpatrzyła go w systemie bo mam taki sam problem i nie chce mi zatwierdzić wniosku i nie mogę zamówić karty dla rodziców
Dla osób którym karta się należy trzeba wybrać "przyznanie" i zapisać. Dla osób którym się nie należy trzeba wybrać "odmowa" i zapisać. Dla osób które nie wnioskują o kartę należy wybrać "nierozpatrzono" i zapisać. Dopiero wtedy będzie można zatwierdzić wniosek.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Baska
Stażysta
Zajmuję się: Swiadczenia rodzinne
Kontakt:

Post autor: Baska »

a co mam zrobić gdy osoba ma już zamówione karty i przysłała mi kolejny wniosek elektroniczny jak chce dać odmowę to wyskakuje mi ostrzeżenie ze tamte karty będą unieważnione...
Alberto
Praktykant
Zajmuję się: Pracownik socjalny, praca związana ze świadczeniami dla rodzin i matek.
Kontakt:

Post autor: Alberto »

oczywiście że tak wersja papierowa nie generuje problemu wpisz sobie w przeglądarce druki KDR lub druki detal pobierz lub zamów i masz problem z głowy.
ODPOWIEDZ