nie rozumiem dlaczego program nie nalicza odsetek po wprowadzeniu zwrotu od dłuznika, wprawdzie zadłuzenie nie jest duże ale od ostatniej wypłaty wynosi koło 200 zł., jak przelicze w pierwszym lepszym kalkulatorze odsetek to odsetki wynoszą około 0,80 gr., a w sygnity 0,00 zł. dłużnik prawdopodobnie wypłacił juz całość zadłużenia i nadpłate trzeba bedzie zwrócić do komornika, wiec tym bardziej zalezy mi na tym zeby wszystko zostało dokładnie zliczone.
w dodatku na rejestrze dłuzników wychodziła mi na wydruku jakas nadpłata odsetek, chyba po tym jak usunełam ostatnie zwroty i chciałam je wprowadzić ponownie, po usunieciu naliczania odsetek w historii naliczania odsetek. po ponownym przeliczeniu odsetek na dzien spłaty ciagle wyswietla sie komunikat : brak pozycji do przeliczenia
nie wiem czy ktos zrozumie moje wypociny, bo juz sama zaczynam sie w tym wszystkim gubic

aktualizacja jest najnowsza, parametr odsetek ustawiony bez zaokraglenia, zgłupiałam juz strasznie i sie zdołowałam, czy ktos moze mi pomóc?