OGŁOSZENIE w sprawie osób niezalogowanych (pisanie postów) - O serwisie OPS.pl

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 08 mar 2017, 12:49

Witam,
Mam dwie ważne informacje do przekazania dla każdego użytkownika tego forum, jedna dobra dla wszystkich a druga dla pewnej części osób także dobra ;)
  1. 1. W tym tygodniu jest planowane wprowadzenie na forum shoutbox'a (SB). Pozwoli to na szybkie komunikowanie użytkowników w krótkich sprawach bez potrzeby zakładania do tego celu tematów, oczywiście shoutbox będzie dostępny dla osób zalogowanych na forum.
    Co to SB? Tłumacząc tak najprościej? Jest to takie jakby okienko z czatem wbudowane na głównej stronie forum (na górze lub dole) gdzie można pisać na zasadach podobnych jak także na czacie.
    Dla dociekliwych tematu SB a dokładniej tego co to jest: https://www.google.pl/search?q=shoutbox ... o+shoutbox
  • 2. W najbliższym czasie na forum zostanie zniesiona możliwość pisania postów i zakładania tematów przez osoby niezalogowane tzw. Gości tzn. będą mogły pisać posty i zakładać tematy jedynie osoby które posiadają tu konto oraz są zalogowane.
    Powyższe związane jest z narastającą ostatnio ilością spamu oraz jest nieodwracalne.
    W związku z tym już dziś osobom niezarejestrowanym polecam rejestrację.
    Osoby niezalogowane prawdopodobnie będą mogły jedynie przeglądać forum.
    (Dotyczy to wszystkich działów forum.)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 08 mar 2017, 12:58

i bardzo dobrze :)
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 08 mar 2017, 13:26

super :)
burka
Praktykant
Od: 07 mar 2017, 9:01
Zajmuję się: KS

Napisano: 08 mar 2017, 13:31

Świetnie. :)
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 08 mar 2017, 14:24

Róweniz jestem za, szczególnie pkt. 2
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 08 mar 2017, 15:07

Forum wam padnie :P ;)
BadAss

Napisano: 08 mar 2017, 15:44

Bardzo dobra wiadomość, popieram ją w 100% !!!

To nie jest pierwsze i ostatnie forum, gdzie aby coś dostać trzeba się zalogować (są fora gdzie trzeba płacić za możliwość uzyskania konta, ale to z innej beczki), więc na pewno nie padnie, na pewno ograniczy to ilość spamu i zakładania śmieciowych tematów.
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 08 mar 2017, 15:51

............ i słusznie.. ;)
Malwina69
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 22 mar 2016, 14:19
Zajmuję się:

Napisano: 08 mar 2017, 17:43

Na naszym forum też przez jakiś czas było takie SB :) ale skrót rozwijał się nieco inaczej - kto pamięta ten wie :)
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 08 mar 2017, 19:23

Panie heiland, niech pan nie wciska nikomu kitu. Przyszło polecenie z góry, bo jesteście za głupi i nie macie żadnych argumentów by kontestować zamieszczane tu informacje. Zwyciężył zamordyzm i cenzura. Dzięki temu wiemy, kto zarządza tym forum.

Oczywiście właściciel ma prawo do takiego działania ale mam jedną uwagę. Proszę w takim razie zlikwidować dział HP, bo to nie będzie już żadne HP tylko SB. Czyżby jakaś analogia?

Sygnity napisał "na naszym forum też było SB". Mam wrażenie, że na tym forum pojawił się duch SB.

To rozwiązanie ma jeden pozytyw. Dotyczy wszystkich. To i tak lepiej niż bywało drzewiej. Dawniej cenzura była tu bardziej ordynarna.
Gość

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x