Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 24 z 48    [ Posty: 471 ]

Napisano: 30 lis 2013, 19:59

Ogólnopolski Protest Pracowników Pomocy Społecznej - Pikieta przed MPiPS w dniu 30 listopada 2013 roku, zorganizowana pod hasłem: \"Socjalni - dla osób, rodzin i dla społeczeństwa. Silni - Razem!\"

Fotoreportaż
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 932&type=1
angoc

Napisano: 30 lis 2013, 21:06

Dziękuje wszystkim za obecność w Warszawie. Media jak zwykle dały plamę. Było nas o wiele więcej, niż piszą(100?). Dla tych. którzy nie mieli odwagi pojechać, pójść- ZAMKNIJCIE SIĘ. Liczymy na kolejne protesty, spotkania dla dobra ,,naszych podopiecznych-klientów\", a tym samym dla nas. Pozdrawiam wszystkich.
PS. Nasza koleżanka Lucyna z Lublina jest boska, konkretna powinna zająć miejsce przedmówców. Jak macie jakieś artykuły, czy wywiady to wrzućcie proszę.
~blondi

Napisano: 30 lis 2013, 21:16

Lucyna była boska. Kocham tą kobietę. Więcej nam takich potrzeba. Media naprawdę jednak bardzo ok Sporo relacji w TVP info poszły dwa wejścia na żywo. Poza tym w serwisach. W Internecie krąży news polskiej agencji prasowej.
~pikieta

Napisano: 30 lis 2013, 21:25

na pohybel tym co jęczą, że po tej pikiecie będą ze strony pracodawców reperkusje za wystąpienia pracowników z \"ich\" ops.
Tak, tak niektórzy dyrektorzy czy kierownicy OPS - ów myślą że to \"ich\" OPS-y
~ktoś

Napisano: 30 lis 2013, 21:40

Pani Lucyno dla Pani warto i pół świata przejechać. To przemówienie prosto z serducha rozwaliło mnie kompletnie. Brawo dla osoby - przepraszam że nie wiem jak masz na imię - oblepionego wywiadami. Super pomysł. Dzięki dla wszystkich obecnych z całego serca za waszą determinację. Brawo dla wszystkich ekip. Było kolorowo i z energią.
~Paweł m. federacja

Napisano: 30 lis 2013, 21:53

nie nakręcajcie się dzieci, bo jeszcze do Kijowa pojedziecie bronić demokracji ( jeśli tam kiedykolwiek zawita). Nie ładnie jest stosować ubeckich metod \"siła złego na jednego\" myślę oczywiście o SOBIE !!! A, któryś tam pisał cos o jajach, no co wy rodacy, o takich rzeczach na takim forum, fe.
~Jan

Napisano: 30 lis 2013, 21:59

Jaśka to chyba w domu nikt nie słucha,to przynajmniej na forum sobie pozrzędzi
~wild one

Napisano: 30 lis 2013, 22:03

ja szczerze to FE! To sie nazywa zakłamanie!
Pani Lucyno! Jestem taki sam \"dinozaur\" pomocy społecznej jak i PANI. Gratuluję i wierzę, że nawet MY osoby w wieku powyżej średniej mozemy jeszcze cos powiedzieć w sprawach pomocy społecznej (UWAGA,NIE W SPRAWACH OPIEKI SPOŁECZNEJ -jak często mówią w mediach) i możemy czegoś nauczyć te (niektóre np Adam, Jan) młode wilczki,które chcą chodzić na skróty
~ktoś

Napisano: 30 lis 2013, 22:04

Tak UB to ty metody wprost tej służby stosujesz manipulatorze
~op

Napisano: 30 lis 2013, 22:11

Lucyna długo nie popracuje. Chyba że sama jest dyrcią lub kierownikiem.
~Adam

Strona 24 z 48    [ Posty: 471 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x