Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 35 z 48    [ Posty: 471 ]

Napisano: 02 gru 2013, 20:38

niezawodny ~x - bez niego nie było kompletu
~oraz ...

Napisano: 02 gru 2013, 21:40

Na każdym forum musi być silna opozycja;)
~Adam

Napisano: 02 gru 2013, 22:03

tylko cztery osoby Co to za opozycja ???? Zamiast pikietować na forum to cytując waszego klasyka zapie..... ku chwale ojczyzny buhhhhaha
~x

Napisano: 02 gru 2013, 22:10

Jest nas więcej:D
~Adam

Napisano: 02 gru 2013, 22:16

co wy ku...a wiecie o pikietowaniu !!!!
~Jan

Napisano: 02 gru 2013, 22:22

~X
nigdy nie będę protestować .. - ponieważ jestem za zmianami w systemie pomocy społecznej .
zaper..ku chwale Ojczyzny?? ja tego tak nie odbieram -ale i nie zamierzam Ci tego udowadniać - ale gdyby nawet przyjąć, iż - zap..lam - to wiec - że mam z tego ogromną satysfakcję , ogromną !!
Tej pracy nie zamienię na żadną inną - przykro mi - że nie możesz powiedzieć tak samo...przykro i tyle.

Więc nie wzbudzaj we mnie poczucia winy.
~emilka

Napisano: 02 gru 2013, 22:34

śmiech na sali - zgodnym chórem odezwała się egzotyczna koalicja liberalnego Adama z UB Janem i Emilią co po kilkuset wpisach nie skumała że nie o zmiany tu chodzi a o wygodę rządzących szukających kasy gdzie się da, tylko nie w swoich kieszeniach.

Ta egzotyczna koalicja chce podtrzymania starego układu - jesteśmy my rządzący wybierani raz na cztery lata i wara wam od naszych pomysłów i wy co macie nam te cztery lata zapewnić, a potem najlepiej klaskać i zaciskać zęby.

Gdzie jest ta jakościowa zmiana w tych założeniach pytam się grona pseudoekspertów pomocy społecznej ??? Program dożywiania właśnie poszedł do kosza, nowe wyższe kryteria zwane minimum odrzucone przez Ministerstwo Finansów. mamy więc aktywizować naszych klientów by indywidualnie, w rodzinie lub społeczności lokalnej nazrywali sobie szczawiu lub mirabelek. Tylko ktoś zapomniał że jeszcze jest zima w Polsce.
~x

Napisano: 02 gru 2013, 22:46

Celnie!
~Wkurzony

Napisano: 02 gru 2013, 22:51

Mam taka ogromna satysfakcję z pracy, ogromna i kocham, kocham tęczowe kucyki. Wszyscy powinni być dla siebie mili i trzymać sie za rączki a tych brzydkich socjalnych co chcą normalnych zasad pracy i godziwej płacy powinni ustawić do kąta. Fe! Brzydkie socjalne!
~Szeregowy

Napisano: 02 gru 2013, 23:17

gdzie w kuźwa mlaskacze forumowi byliście 30.XI że jeno 100 była no gdzie byłeś ~x, ~szeregowy, ~ wkurzony i cała reszta z 35 tys pracowników pomocy społecznej a bliżej ok. 17 tys pracowników socjalnych a może to tylko mlaskactwo zza klawiatury?
~no nie

Strona 35 z 48    [ Posty: 471 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x