Oplata skarbowa od DE
Re: Oplata skarbowa od DE
Bardzo proszę o interpretację ministerstwa w sprawie opłaty skarbowej
[email protected]
Z góry serdecznie dziękuję
[email protected]
Z góry serdecznie dziękuję
do kmf
wyjaśnienie jest i owszem, ale jeśli już wkleiłeś/aś to powinno być z nagłówkiem i kto to podpisał, byłoby bardziej wiarygodne i byłaby to jakaś podstawa.
Może jeszcze raz wkleisz ale troszeczkę więcej.
Dziękuje serdecznie
wyjaśnienie jest i owszem, ale jeśli już wkleiłeś/aś to powinno być z nagłówkiem i kto to podpisał, byłoby bardziej wiarygodne i byłaby to jakaś podstawa.
Może jeszcze raz wkleisz ale troszeczkę więcej.
Dziękuje serdecznie
mam aż 1 wniosek (juz widzę zazdrośc w waszych oczach na taką ilość hahah) i miałam problem z tą opłatą skarbową. Bo już zgłupiałam do reszty.
Jako że wnioskodawca korzysta u mnie również z pomocy społecznej nie pobrałam opłaty. Na drugiej stronie wniosku pracownik socjlany zrobił mi adnotację o korzystaniu ze świadczeń z pomocy społ. . w decyzji napisze że zwolnione z opłaty na podst. art 7 pkt. 5 ustawy o opłacie skarbowej. Od innych nie korzystających będę oczywiście pobierała,
Pozdrówki
a i jeszcze jedno. Kłoćcie się o podwyżkę. Niech to będzie nawet 50 zł netto
Jako że wnioskodawca korzysta u mnie również z pomocy społecznej nie pobrałam opłaty. Na drugiej stronie wniosku pracownik socjlany zrobił mi adnotację o korzystaniu ze świadczeń z pomocy społ. . w decyzji napisze że zwolnione z opłaty na podst. art 7 pkt. 5 ustawy o opłacie skarbowej. Od innych nie korzystających będę oczywiście pobierała,
Pozdrówki
a i jeszcze jedno. Kłoćcie się o podwyżkę. Niech to będzie nawet 50 zł netto

Ja mam 2 dodatki mieszkaniowe ale żaden nie spełnia warunku aby otrzymać dodatek energetyczny

Oprócz Oplata skarbowa od DE - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
gdzie mam poszukać wysokości dod energ na rodzine
BARDZO proszę o wyliczenie dodatku
co wliczac?
zmiana!!!!
Jak wyliczyć zapotrzebowanie dodatek energetyczny?
podatek od dodatku eneretycznego?
miesięczna wysokość dodatku a VAT
renta z ZUS co brać pod uwagę
dodatek energetyczny
Monitor Polski
wg JRWA
Dodatek energetyczny na podstawie?
tytulu prawnego do lokalu
DE a podwyżka?
wykup mieszkania
ADRES