Jestem pod takim wrażeniem że nie wiem co napisaćmichu95 pisze:od 01.03.2018 płacą już 13,67 zł
Ja też nie wiem co robić z takim zastrzykiem gotówki... może na jakieś wczasy sobie za to pojadę, nie wiem jeszcze czy Teneryfa czy coś bardziej egzotycznego.ubu pisze:No i kochani zaczęło się, realizacja nowych wniosków od 2019, dla rodziców którzy łącznie mieli co najmniej trójkę dzieci na utrzymaniu (cokolwiek to znaczy), olewani przez III RP rodzice teraz hurtem uderzają o należne im KDR, jestem z niewielkiej miejscowości i w ciągu godziny 6 wniosków o KDR dla byłych rodziców na raz się zeszło wraz nimi samymi, ich problemami, pytaniami itd. Radio i internet ich uświadomili, wizja naszej najbliższej przyszłości wygląda nie ciekawie, oczywiście JEDYNĄ MOTYWACJĄ do działania jest na szczęście wygórowana kwota jaką ministerstwo dofinansowuje te wnioski, całe 5,48 zł. Za pracę z jeszcze trudniejszym klientem i wcale nie łatwiejszym wnioskiem, bo te 13,67 zł. to była już przesada. Dziękujemy za nowy rok, zadania które na nas czekają i wszelkie wsparcie![]()
![]()
![]()
![]()
hura.......mkaz pisze:cieszcie się, że w ogóle coś z tej dotacji dostajecie, dla mnie miało być to tylko niewielkie zadanie dodatkowe...