OPS MAŁOMICE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 10    [ Posty: 94 ]

Napisano: 16 lis 2015, 12:50

do SKO...
ops22

Napisano: 16 lis 2015, 13:15

dziewczyny a jak wasza sprawa , juz cos dzialacie ?
aLinka

Napisano: 16 lis 2015, 13:21

aLinka pisze:dziewczyny a jak wasza sprawa , juz cos dzialacie ?
a co tam jest co dzialacie
ops22

Napisano: 16 lis 2015, 14:04

aLinka chyba nadal nic :(
xcv

Napisano: 19 lis 2015, 11:36

NIE MOŻLIWE.

DZIS USŁYSZALEM ZE OPS MALOMICE JEST NOMINOWANE DO SPOLECZNIKA ROKU , PYTAM SIE JAKIM CUDEM, CHCA CHWALIC SIE CENTRUM INTEGRACJI SPOLECZNEJ ?, MOJA MAM TAM PRACUJE I JEST NIESZANOWANA, WYZYWANA OD PATOLOGI - TO SA SLOWA PRACOWNIKOW OPS A KIEROWNIK ROWNIEZ MA O NAS TAKA OPINIE. ŻENADA ŻE JESZCZE MAJA CHCECI NA TAKIE KONKURSY.
890

Napisano: 19 lis 2015, 11:43

890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
aLinka

Napisano: 19 lis 2015, 11:45

aLinka pisze:890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
skargi?, moja mama chciala ale u nas jak zwykle zostanie to zamiecione pod dywan i nikt z tym nic nie zrobi
890

Napisano: 19 lis 2015, 11:48

890 pisze:
aLinka pisze:890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
skargi?, moja mama chciala ale u nas jak zwykle zostanie to zamiecione pod dywan i nikt z tym nic nie zrobi
macie od tego burmistrza ktory musi przyjac skarge, najlepiej jak skarga bedzie oficjalna na pismie i rozwniez zlozcie skarge do przewodniczacego rady miejskiej. jak lozycie oficjalna skarge na rece radnych to zgodnie z przepisami beda musieli to przedstawic na radzie gminy. najlepiej zwolajcie jeszcze wszystkich z cis i mieszkancow na sesje by uslyszeli jak was traktuja
aLinka

Napisano: 19 lis 2015, 11:58

oh widze ze tam sie sporo dzieje. faktycznie jesli macie takie problemy z kierownikiem i pracownikami ops to skladajcie skargi oficjalne. najlepiej pochwalic sie zaslugami a nie tym jak to wyglada naprawde
mpips

Napisano: 19 lis 2015, 12:02

czegos tu nie rozumiem ops jest nominowany do nagrody widocznie ma zaslugi. Wedlug opinii to sciema, jak to jest sciema to przeslijcie do wladz konkursu wasze opinie to moze inaczej na to zerkną
jacek g.op

Strona 4 z 10    [ Posty: 94 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x