oświadczenia
oświadczenia
czy mimo braku pieniędzy na wypłatę stypendiów już zbieracie oświadczenia o dochodach by wydać decyzję zmieniającą jak przyjdzie kasa
Re: oświadczenia
czy przykładowo jeśli zbieracie oświadczenia w marcu to bierzecie dochody z lutego???
po co zbierać oświadczenia o dochodach? ustawa mówi o dochodzie z miesiąca poprzedzającego złożenie wniosku, ewentualnie miesiąca składania wniosku, a teraz wniosków się raczej nie składa, to po co oświadczenia zbierać?
ja zbieram, niezależnie od tego czy komuś zmieniły się dochody czy nie,
nadgorliwość gorsza od faszyzmu
zgadzam się z ~karin
rodzice ucznia mają obowiązek poinformować o zmianach mających wpływ na przyznanie stypendium
zgadzam się z ~karin
rodzice ucznia mają obowiązek poinformować o zmianach mających wpływ na przyznanie stypendium
uczepiłyście się tych dochodów jak rzep do psiego ogona, te oświadczenia głównie zawierają wyrażenie zgody wnioskodawcy na zmianę decyzji, a zmiany w dochodach są tylko \" przy okazji\"
ja zbierałam zgody na zmianę decyzji w listopadzie czyli wtedy, kiedy rozliczałam I transzę
U nas niestety nie ma tak lekko. Decyzje wydawaliśmy na koniec listopada przyznając od września do listopada. Przy każdym wniosku musiałam zweryfikować dochody za każdy miesiąc. Tego wymagał kierownik. I teraz czeka mnie to samo. zastanawiam się tylko ile miesięcy będę musiała zweryfikować....
Oprócz oświadczenia - Stypendia przeczytaj również:
stypendium nienleżnie pobrane
czy stosujemy art. 106 ust. 3a ustawy o pomocy społecznej - zmiana dochodu nieprzekraczająca 10% kryterium do stypendium ?
program
czy rozliczam się w skarbowym??
zmiana nazwiska
zapytankooo
zapytankooo
czy mozna okulary
jednorazowe dofinansowanie z urzędu pracy na rozpoczęcie działalności gospodarczej
wypłata faktur
dec.zmieniająca
zasiłek szkolny
odsetki
co jeśli rodzine nie ponoszą kosztów utrzymania ucznia?
zmiana miejsca zamieszkania
sygnity