Oświadczenie o dochodach - AS
Oświadczenie o dochodach - AS
W "Kierunkach działań ..." w ustępie o dochodzie, jest taki zapis, że pod uwagę bierzemy "obliczony za kwartał poprzedzający kwartał, w którym złożono wniosek", jak mam to rozumieć? Sądziłem, że miesiąc przed, pierwszy raz to robie. Pomóżcie proszę.
Re: Oświadczenie o dochodach - AS
Składa w marcu to za paźdz, listop, grudz. 2015, jak składa w kwietniu to styczeń luty marzec.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
dokładniegran pisze:Składa w marcu to za paźdz, listop, grudz. 2015, jak składa w kwietniu to styczeń luty marzec.
Dziękuję, ale ten zapis za kwartał poprzedzający kwartał ... Nie wiem ile to jest. Ja mam we wniosku na miesiąc przed za kwartał. Będzie źle?gran pisze:Składa w marcu to za paźdz, listop, grudz. 2015, jak składa w kwietniu to styczeń luty marzec.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
u mnie też zostało po staremu czyli "za kwartał poprzedzający miesiąc złożenia wniosku" , ale wychodzi na to samo...
Czyli zapis pod oświadczeniem o dochodach, który był do tej pory " 1) przeciętny miesięczny dochód, w rozumieniu przepisów o świadczeniach rodzinnych, podzielony przez liczbę osób we wspólnym gospodarstwie domowym, obliczony za rok poprzedzający złożenie wniosku wynosi ………………….……..zł", jest w tym roku nieaktualny?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
jak masz tak napisane to jest nieaktualne
A nie sądzicie, że to trochę "dziwny" zapis?Tomasz1981 pisze:dokładniegran pisze:Składa w marcu to za paźdz, listop, grudz. 2015, jak składa w kwietniu to styczeń luty marzec.
Oprócz Oświadczenie o dochodach - AS - Stare tematy przeczytaj również:
POMOCY - umorzenie postępowania egzekucyjnego
Mieszkanie
USAMODZIELNIANIE
turnusy rehabilitacyjne
PCPR a WTZ
500+ dla rodzin zastępczych-podstawa prawna
AS B1 a dofinansowanie do sprzętu w barierach
Podpis wnioskodawcy
PILNE AS - C2
kontynuowanie nauki w nowym semestrze
sprawozdanie roczne z działaln wtz
Pomocy PWRMR III
POMOST Std 3-6.0 (500+ dla rodzin zastępczych)
udział własny - dofinansowanie prawa jazdy z aktywnego samor
AS Moduł II
karta oceny metytorycznej